CHLOE'S KLIPSIPIDENNYS ARVONTA

Happy Monday Everyone! Täällä ainakin on huikeet fiilikset sillä mulla alkaa tänään yhdeksän päivän vapaat töistä ja koska olen lomalla koulusta niin tosissaan saa nauttia myös näistä tulevista päivistä. Moni teistä lukijoita varmaan muistaakin kun järjestettiin Chloesin kanssa taannoin arvonta täällä joka oli monen lukijan mieleen. Nyt halutaan jälleen Chloes'in kanssa ilahduttaa jotakin teistä lukijoista arvonnan merkeissä. Voittaja saa itselleen klipsipidennykset josta pääsee valitsemaan mieleisen värin Chloes'in värikartan avulla tai siirtymällä heidän ystävälliseen henkilökunnan puoleen joka auttaa värin valitsemisessa mielellään.

Mikäli et ole kuullut aikaisemmin tästä kyseisestä brändistä niin Chloe´s Klipsipidennyssetit ovat käsintehty ja 100% aitoa hiusta. Pidennykset antavat sinulle paksut ja hohdokkaat hiukset vain muutamassa minuutissa. Klipsit ovat helppo asettaa ja antavat sinulle luonnollisen lookin. Klipsipidennyssettiin kuuluu 8 eri kokoista klipsiä jotka ovat helppot asettaa päähän oman hiuspituutesi mukaan.
Hiusta seteissä on reilut 140 grammaa ja pituutta jopa 50cm! Hiukset ovat käsin ommeltu huolella jokaiseen klipsiin mikä tekee itse klipseistä näkymättömät, joten sinun on helppo piilottaa klipsit omien hiusten sekaan. Aito hius mahdollistaa suoristamisen, kihartamisen ja muotoilemisen oman tyylisi mukaan. Chloes'in valikoimaan on lähiaikoina tulossa myös sinettipidennykset sekä heiltä löytyy teippipidennyksiä myös. Hiusväriä löytyy moneen makuun, raidallisia sekä yksiväristä hiusta. Pääset tutustumaan enemmän heidän valikoimaan tästä (klik) 
Arvontaan osallistut näin:
 
Kerro miksi sinä haluaisit voittaa kyseisen paketin ja jätä sähköpostiosoitteesi niin olet mukana 1 arvalla. Olemalla lukijani saat 3 arpaa.
 
Arvonnan arvo 115,99e
 
Arvonta päättyy 6.1.2016 00:00. Ilmoitan voittajan blogissa jonka jälkeen Chloe's ottaa yhteyttä voittajaan sähköpostitse.
 
Onnea kaikille!
 
Kuvat & Yhteistyössä Chloe's (klik)

pst. Blogissa tällä hetkellä myös kolmen lajin illallinen kahdelle skaba jonka lahjakortti käy 19:sta eri paikkakunnalla. Skabaan pääset tästä (klik)
 

128 kommenttia on "CHLOE'S KLIPSIPIDENNYS ARVONTA"
 1. 3 arpaa

  riina.eerika@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Oih! ihanaa! <3

  Tahtoisin nää ihan ehdottomasti, koska oon pitkään haaveillut pidennyksistä! Kävin kampaajalla keväällä ja kyseinen kampaaja leikkas "pikkusen" liikaa... nyt oon tuskalla kasvatellu tätä uusiks :D

  lukijana mukana <3

  jyonnee2@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Klassinen tarina: taannoin vaalensin hiukseni mustista blondeiksi ja tästä tyhmyydestä kärsin vieläkin vaikka hiukset ovat olleet mustat jo aika kauan. Tuntuu ettei hiukset kasva enkä ikinä pääse haluamaani pituuteen. (laadukkaat) Pidennykset tulisi kyllä siis tarpeeseen :)

  ja 3 arvalla mukana
  nonnuli@live.fi

  VastaaPoista
 4. Nää pidennykset ois kiva lisä juhliin et saa hyviä kampauksia tms. :)
  jennynkk@gmail.com
  Oon lukija!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi28/12/15

  Syy, miksi mä haluaisin voittaa nuo pidennykset on, että mulla on ihan älyttömän ohuet hiukset! Ollut aina, eli paljoa ei oo tehtävissä. Käytän lasten minipompuloita ja mun hiusten läpimitta on just ja just sen sentin kun pidän niitä kiinni :D teippipidennykset mulla on ollu kahteen kertaan päässä mutta auta armias kun ne ottaa pois... Hiukset on puolet ohuemmat! Siks oonkin haaveillut klipsipidennyksistä, mutta nykysen rahatilanteen takia ei oo tullu koskaan hommattua, ja näistä oon lukenut ihan hirveesti hyvää! :) mulla ei ole bloggerissa käyttäjää, elikkä yhdellä arvalla mukana! Sonnjan_@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi että, ihanat!! Oom haaveillut pidennyksistä jo jonkin aikaa, ja olis kyllä mukavaa saada tällaiset itselleen ❤
  Mukana kolmella arvalla :-)

  minnamarikaa (a) hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Anonyymi28/12/15

  Mukana ollaan yhdellä arvalla (olen vain anonyymi-lukija :). Omat hiukseni ovat ihan säälittävän ohuet, joten näillä saisi aikaan edes vähän volyymiä tähänkin säälittävään tukkaan. Tervetuloa ihanat massiiviset kampaukset - hyvästi huonot hiuspäivät <3
  t. Karamelli / cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Minulla on tällä hetkellä polkkamittaiset hiukset, joihin on vaikea tehdä kivoja kampauksia esim. Juhliin, joten pidennyksillä saisi kivasti pituutta ja tuuheutta kampauksiin :)

  veera.haikio@gmail.com, olen mukana 3 arvalla!

  VastaaPoista
 9. No koska tukkaa ei voi olla ikinä liikaa ja mun omat hiukset on ehkä maailman ohuimmat <3
  Oon blogin lukija Bloggerin kautta, eli osallistun 3 arvalla :)
  nita.kor.pi(miukumauku)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Minulla on valmiiksi pitkät hiukset, mutta lisäpaksuus ja pituus kampauksia tehdessä on aina plussaa! :)
  annika_jau@msn.com
  Lukijana ollaan edelleen ♥

  VastaaPoista
 11. Pitkien hiusten värin muutos tummasta vaaleammaksi on pitkä ja taistelua keltaista ja oranssia vastaan. Olisipa kiva pidennyksillä vaikuttaa yleisväriin ja saada hiuksia samalla tuuheammiksi! 💜 Mukaan yhdellä arvalla kokeilemaan onnea!

  yourssblogi@yahoo.com

  VastaaPoista
 12. Uuu totta kai osallistun taas! Omat hiukset on niin ohuet, että hiuslisäkkeet ovat aina tervetulleita :) Ja kolmella arvalla mukana, lukija olen <3

  sugiichanin@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Itselläni on lyhyet hiukset ja olisi kiva välillä saada niihin pituutta. Tämä olisi oiva keino vaikka ulos lähtiessä saada kivasti hiukset!

  Luen blogiasi bloggerista
  iris.hattara@netikka.fi

  VastaaPoista
 14. Oi mikä arvonta! Voittoa lähden tavoittelemaan koska omat hiukseni ovat niin onnettoman pituiset ja olisi mukava joskus pitää jotain muutakin hiustyyliä kuin suorana tai poninhännällä. Olen blogisi lukijana :)

  VastaaPoista
 15. Olisi aivan mahtavaa voittaa kyseiset pidennykset sillä vanhojentanssit lähestyvät ja oma hius ei ole riittävän pitkää, jotta saisi juuri sellaisen kampauksen josta haaveilen ja olisihan tämä aivan loistava syntymäpäivälahja sillä täysi-ikäisyys häämöttää viikon kuluttua ☺️! Osallistun 3 arvalla :)

  VastaaPoista
 16. Olisi kiva saada tuuheammat hiukset, sillä olen aina omistanut ohuen hiirenhäntä tukan.
  Olen myös blogin lukija!
  jennn-aa@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana lukijana kolmella arvalla! (: Jee!
  cupido.maxi@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Anonyymi28/12/15

  Pidennykset toisi nopeesti tuuheutta ja pituutta ja saisi vaihtelua hiuksiin:) zarkkuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Olen monta vuotta haaveillu pidennyksistä ja mulla kun on ohuet ja lyhyet hiukset jotka ei tahdo millään kasvaa, niin minulle ne olisi iso piristys hiustyyliini, saisi itsekkin lisää inspiraatiota kokeilla eri hiustyylejä, kun on pitempi ja paksumpi tukka☺️
  Olen myös lukijasi!

  janna-w@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Natalie28/12/15

  Voi tää olis niin mahtava! Omat hiukset ei vaan kasva ja imetys aiheuttaa hullua hiustenlähtöä.. Kohentais omaa itsetuntoa hurjasti :)
  Lukijana mukana <3 ihana arvonta :)

  natalie.arling@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. 3 arvalla mukana.

  Haluaisin voittaa pidennykset, koska omat keskipitkät hiukseni ovat latvoista ihan "hamppuna". En kuitenkaan ole halunnut vielä leikata niitä, koska polkkamalli ei sovi minulle ja leikattavaa on tosiaan paljon. Jos olisi pidennykset voisin leikata heti ja ei tarvitsisi pelätä lopputulosta. E-pillereiden lopetuksen jälkeen hiuksia katkeilee älyttömästi ja joka kerta kun käyn suihkussa huomaan hiuksia lähteneen paljon! Hiukset ovat naiselle kruunu ja kun olo ei muuten ole tällä hetkellä hehkeä, niin ihanat hiukset piristäisi :)

  jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 22. Haluaisin pidennykset koska omat hiukset on niin ohuet!

  3 arpaa

  jenni_@hotmail.fi

  VastaaPoista
 23. Edelliseen osallistuin myös :) Omia hiuksia pitäisi leikellä taas, mutta hirvittää että niistä tulee kauheen lyhyet taas :D Opiskelen hiusalaa joten hiukset pitäisi olla kunnossa. Näistä olis apua ja saisin ehkä omankin tukan kuntoon taas.

  Olen lukija, joten kolme arpaa :)

  VastaaPoista
 24. Taas on hiuskuume ja tekisi mieli vaihtaa hiusten väriä :D mukana 3 arvalla

  carita.kulmala@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Anonyymi28/12/15

  Haluaisin voittaa, koska käytän aktiivisesti hiustenpidennyksiä, omat hiukseni ovat niin huonossa kunnossa kun katkesivat värinpoistojen seurauksena :-( Haaveilen uudesta hiusväristä joten nämä tulisivat todella tarpeeseen! <3

  xena4@suomi24.fi

  VastaaPoista
 26. Haluaisin voittaa koska olen pilannut omat hiukseni vaalentamisilla yms joten ne ovat alkaneet katkeilla ja haluaisin kokeilla jtn uutta. Ennen olen omistanut vain seppälästä ostettuja melko huonolaatuisia pidennyksiä.
  Olen lukija :)
  snekkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Anonyymi28/12/15

  Kolmella arvalla mukaan, luen blogiasi säännöllisesti ! Hiusväri muuttui joten nyt tarvitsisi pidennyksetkin vaihtaa omaan uuteen sävyyn. Lähdetään häämatkalle mieheni kanssa, joten nyt jos koskaan olisi ihana saada tukka näyttäväksi :) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana kolmella arvalla, seurailen bloglovinin kautta! :)

  Haluisin voittaa, sillä mä rakastan piiiiitkiä ja ennenkaikkea paksuja hiuksia. Oon käyttänyt aina teippejä, mutta saliharrastuksen kanssa ne on vähän hankalat, kun pää hikoaa eikä hiuksia jaksais aina treenin jälkeen pestä, kun niiden kuivumisessa kestää pieni ikuisuus. Clipsit olis siinä mielessä äärettömän kätevät, että vois ottaa aina pois salille mennessä :)

  ida.tolvanen1@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Ihan vähä aikaa sitten päädyin valmentamaan tummat hiukseni, joten kunto heikkeni välittömästi. Leikkaaminen oli välttämätöntä joten pidennykset olisivat nyt enemmän kuin mieluiset :) Vaikka hiukset edelleen pitkät ovat, varsinkin juhlaviin kiharoihin ja kampauksiin olisivat täydellinen lisä! :) annikaorre@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Leikkautin juuri omat hiukseni lyhyiksi saadakseni niistä parempikuntoiset, joten olisi kiva joskus pitää pidennyksiäkin.
  Kolmella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Saisin tehtyä juhliin näyttävämpiä kampauksia muutaman lisäsentin avulla ;) ja lukija oon eli 3 arpaa :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Nyt tuli ihan yllätyksenä että chloesilla on nykyään teippejäkin myynnissä?! Ostin kerran sieltä klipsipidennykset jotka oli ihan superhyvä laatuset, harmitti sillon ettei siellä ollut teippitekniikkaa kun käytän ite niitä. Hiuksien suurkuluttajana pakko päästä siis kokeleen niitä ehottomasti, ja tietenki jälleen 3 arvalla mukana ! :D janika.kyostila@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Jo pidempään miettinyt vähän isompaa muutosta... ja vaihtoehtoja erilaisiin kampauksiin eli innolla mukana!!!
  helieli73@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Lukijasi.
  Itse tein virheen ja leikkasin pitkät hiukseni lyhyeen. Yritin kasvattaa monta vuotta, mutta parturin sakset otti mukanaan aina liikaa. Päätin itse ohentaa vuosi sitten lopputulos oli karmea. Hiusten pituus takana on 1cm-10cm sellasia pätkiä. En anna itselleni koskaan anteeks miten pilasin hiukseni. Vuosi tapahtuneesta jo on, mutta eipä ole tulosta tullut. Hiukseni on suorastaan kamalat.

  juliavaan@outlook.com

  VastaaPoista
 35. Oi, haaveilen pidennyksistä hiuksiini häihimme!

  VastaaPoista
 36. Ja edelliseen, s-posti millaturunen@hotmail.fi...

  VastaaPoista
 37. Leikkasin vähän aikaa sitten lyhyet hiukset ja välillä tekisi mieli pitkiä hiuksia..Klipsit olisi ihan täydelliset ja voisi olla pitkätukka silloin kun siltä tuntuu :) Lukijana kolmella arvalla mukana.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Leikkasin pitkän tukan lyhyeksi juuri kasvattaakseni oman värin päähäni, asiaa auttaisi paljon jos saisi keskiruskeat pidennykset kohottamaan ulkonäköä!(: + kolme arpaa lukijana.

  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Leikkasin hiukset jonkun aikaa sitten ja pitkät hiukset himoittais... :-D 3 arpaa!

  Sofia.koivisto@wippies.fi

  VastaaPoista
 40. Yritän malttamattomana kasvattaa mun hiuksia niin ois kiva pitää välillä pidennyksiä ja nauttia pitkistä hiuksista :) Olen lukijasi eli kolme arpaa!
  nina_aaw@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Mä oon kaivannu pitkään omaan tukkaan jotain uudistusta :)

  3 arpaa

  zanna.ihalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Anonyymi28/12/15

  Tällä hetkellä teipit päässä, haluaisin kokeilla klipsipidennyksiä pitkästä aikaa.
  halie89@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Anonyymi28/12/15

  Polkkatukkaan saisi vähän vaihtelua.
  minna.nevalainen(at)pp.inet.fi

  VastaaPoista
 44. Itsellä on niin ohut ja lyhyt tukka, että pidennykset olisivat enemmän kuin tarpeelliset! Itsellä ei varaa pidennyksiin ole.
  Kolmella arvalla mukana arvonnassa :)

  tiiamariaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Haluisin nämä, koska mun omat hiukset on niin säälittävän ohuet.. Olis ihanaa kun sais tuuheemmat hiukset ja hienommat kampaukset! Mukana 3 arvalla :)

  VastaaPoista
 46. Ja tietysti unohdin sen sähköpostin :D elisa.huttunen1@luukku.com

  VastaaPoista
 47. Sopivasti tuli tämä kisa! Värjösin hiukset vaaleaksi ja kun ovat lyhyet, niin tarvitsisin niihin pidennykset!:) Kaikki vanhat hiukset kun ovat tummia. Arielqueen28@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Lukijana mukaan, näitä tarvii erilaisissa maskeerauksissa :)

  nanikaroliina@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Anonyymi28/12/15

  Haluaisin nämä koska hyvä ystäväni on haaveillut pidennyksistä pitkään ja jos voittaisin, niin antaisin pidennykset hänelle. :) Mukana yhdellä arvalla.

  heiduska-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Sillä tarvitsisin nämä, kun olen joskus ollut sinettipää, mutta niiden hintahan oli 400e...siihen ei nyt opiskelijana ole varaa ja kampaaja teki 5 vuotta sitten tepposen, ja leikkas mun hiukset rinnoista olkapäille..siinä mä oikeesti itkin varmaan tunnin, koska itseluottamus on jo niin alhanen, että ainoo asia mistä pidin oli nämä pitkät hiukset ja ne ei siitä ole hirveesti kasvaneet..sillä olisi hienoa saada ne clipsit, kerran mulla oli jotkut sen laiset mutta hyvä alkaa mustista vaalentamaan joten forget it..joten olen todellakin mukana 3 arvalla!! :)
  anna.toivanen96@suomi24.fi (seuraan sua ig ja sieltä käyn aina lukemassa postauksiasi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ikävä kuulla että sulle käynyt niin kampaajalla! Arpaonnea <3

   Poista
 51. Haluan osallistua arvontaan koska omat hiukseni ovat todella ohuet ja pidennyksien avulla tunnen itseni kauniiksi. Nyt juuri vaikeasta avioerosta toipumassa ja aloittamassa uutta (sinkku)arkea olisi kivaa satsata ihan vain itteeni,sitä kun en ole pitkään aikaan tehnyt. Mä harvoin mitään pyydän tai osallistun mihinkään mutta ei sitä mitään voita jos ei osallistu.
  Olen siis messissä 3lla arvalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon voimia sulle eron keskellä ja arpaonnea <3

   Poista
 52. Kolme arpaa!:D <3
  Ja koska mun hiukset on aivan kamalat, ohuet ja kärsineet ja kuolleet ja harvenee vaan koko ajan, niin tahtoisin piristää niitä ees vähän klipseillä <3

  liisaeveliina@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Mulle...olen halunut ilahduttaa mun d1 tyttöä jo pitkään hiusjutulla mutta ei oo ollu varaa...mutta josko nyt ��

  VastaaPoista
 54. Mulle...olen halunut ilahduttaa mun d1 tyttöä jo pitkään hiusjutulla mutta ei oo ollu varaa...mutta josko nyt ��

  VastaaPoista
 55. Anonyymi28/12/15

  Haluaisin voittaa pidennykset, että saisin haluamani kampauksen tehtyä ensi kesän häihin! <3

  3 arpaa

  nii_naaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Yhdellä arvalla mukana. Leikkasin vähän aikaa sitten todella pitkät hiukseni polkkamittaan ja vaikka olenkin tyytyväinen lopputulokseen, kaipaan välillä pitkää tukkaani.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 57. Koska pitkän vaalentamisen jälkeen menetin kaikki hiukset ja koen itseni rumaksi ja ällöttäväksi poikamaisilla hiuksilla :( mulle kelpais tosissaa..! Huhtanen.katri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei :/ oot kyllä varmasti kaunis lyhyilläkin hiuksilla! Arpaonnea <3

   Poista
 58. ois ihanaa päästä kokeilemaan pidennyksiä, oon pitkään jo haaveillut! :) mukana 3:lla arvalla.

  sadepisaroitaniitynkukkasilla@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Apua miten kaunis tää ulkoasu!

  3arpaa. Nää on parhaat pidennykset ja oon just ajatellut tilata uudet tuolta :) anni.levula@hotmail.fi

  Toivottavasti voitan kerrankin :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ulkoasukehuista :) ja arpaonnea <3

   Poista
 60. Ihana arvonta jällee <3 mukana kolmella arvalla :) Mima93@wippies.fi

  VastaaPoista
 61. Mukana 3 arvalla (seuraan bloglovinin kautta) ! Pidennyksille olisi tarvetta jotta saisi hiuksiin lisäpituutta ja tuuheutta (: noora.hasu@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Anonyymi29/12/15

  3 arpaa! Lahjaksi ystävälle. :)
  tiia.nuorala@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Hiukseni on kokeneet muodonmuutoksen mustasta vaaleaan, jonka johdosta olen joutunut leikkaamaan niitä paljon. Hiukseni eivät ole ikinä olleet näin lyhyet (olkapäille) joten pidennykset tulisi ehdottomasti tarpeeseen :)
  Mukana kolmella arvalla! Charlottebuijs@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Anonyymi29/12/15

  Kolmella mukana gous@luukku.com
  En ole eläissäni pidennyksiä kokeillut joten jospa nyt?

  VastaaPoista
 65. Mukana kolmella arvalla! Blondauksen myötä oma tukka lyheni ja klipsipidennyksillä saisi huijattua ne pitkät hiukset takaisin silloin, kun hiuskateus on pahimmillaan. :D
  taru.kauppila@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Mukana 3 arvalla.
  Pitkään olen haaveillut pidennyksistä, saisin hieman laitella hiuksia johon lyhyiden hiusteni takia ei ole mahdollisuutta.

  Hatsitsi@gmail.con

  VastaaPoista
 67. Haluaisin voittaa nämä koska mulla on todella ohuet hiukset. Lisäpaksuus ei siis olisi pahitteeksi. 3 arvalla mukana. Diesel-@luukku.com

  VastaaPoista
 68. Haluaisin paksumman tukan :) kolmella arvalla mukana. diana89_5@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Raskauden aikana sinettipidennykset lähti hiustentippumiaen takia, jouduin leikkauttamaan hiukset ihan lyhyeksi samalla huonon kunnon takia. Nyt pvat kasvaneet jo jonkin verran ja haluaisin ihanat pitkät hiukset takaisin.

  Kolmella arvalla mukana

  tiittanenhanna@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Anonyymi29/12/15

  Toisi kivasti vahvistusta omille ohuehkoille hiuksille.
  1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Lukijana kolmella arvalla mukana! Minulla on ikuinen tukkaongelma ohuiden hiuksieni vuoksi, joten lisät kaikkissa muodoissa ovat minun pelastukseni. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Anonyymi29/12/15

  Oi! Pidennykset pelastaisi minut suurimmalta tuskalta kasvattaessa lyhyitä hiuksiani taas jälleen pitkiksi. Terv. Nimim. Tuuliviiri ;)
  ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Osallistun kolmella arvalla!
  Oon tykästynyt kaikkiin lettikampauksiin ja ois kiva saada joskus itsellekin ihanan muhkea letti ym. ja klipsipedennyksillä onnistuis varmaan mainiosti.
  juissi__ (a)hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Klipsipidennykset olisi ihanat juhliin tai muihin tilaisuuksiin mihin haluaa hieman enemmän laittautua.
  Osallistun yhdellä arvalla.
  emmienfin@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Musta ois ihana saada pitkät hiukset välillä, kun tuntuu ettei omat kasva tarpeeks nopeasti :D
  Ja mukana ollaan kolmella arvalla :)
  vii_vi_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Anonyymi29/12/15

  Pidennykset on mulle hyvinkin tuttuja ja tarvitsis hankkia uudet vanhojen nuhjuuntuneiden tilalle! :) Ohuthiuksisena pidennykset on must.
  nanapyl@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Katariina29/12/15

  Haluaisin pidennykset koska oma tukka ei vaan suostu kasvamaan ja aina oon haaveillu pitkästä tukasta ):
  Oon mukana kolmella arvalla (:
  imkatarinaelisabet@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Ihanalle ja upealle tyttöystävälleni haluaisin tällaisen lahjan antaa, arpaonnea toivoen
  Otkali.myohanen@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Olen jo pitkään haaveillut pidennyksistä, joten kolmella arvalla mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Hiustenpidennysten suurkuluttaja tarvisi aina välillä uudet hiukset ;)
  Miinakaroliina@hotmail.com
  Ja 3 arpaa!

  VastaaPoista
 81. Anonyymi30/12/15

  3 arpaa!
  Minun hiukseni katkesi noin vuosi sitten kun blondasin sen jälkeen ne ei ole kasvanut melkeen yhtään
  danimoiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. Oma tukka on tällä hetkellä ihan jäätävä kun väriä on vaihdeltu nyt niin taajaan ja täytyyhän kampaajalla nyt tukka olla nättinä ni olishan noi ihan täydelliset just nyt :3

  3 arvalla mukana!
  Susku646@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Mukana ja liityn lukijaksi kun seuraan aina kuitenki joka postauksen :) nämä olis mulle niin pelastus, koska omat hiukset on todella huonossa kunnossa ja katkeilleet.

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 84. 3 mukana! :)
  Mulla on niiiin ohut tukka ja haluisin kaikki ihanii kiharoita pitää :D
  nothingbutahuman@gmail.com

  VastaaPoista
 85. 3 arvalla mukana :)
  haluaisin voittaa pidennykset siksi että kohta olisi suunnitelmissa blondata hiukset ja blondit pidennykset ois ihanat :)!
  so_fia1@luukku.com

  VastaaPoista
 86. Anonyymi30/12/15

  Siis ehdottomasti mukaan arvontaan ! Tarvitisin nyt kiireesti piristystä arkeen ja miten muutoin se onnistuisi parhaiten kun hiusten kautta :) Yhdellä arvalla mukaan . tiiakangassalo(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Saisin vihdoinki mun hiukset oitkäks ku omat ei kasva ☺mukana 1 arvalla☺

  VastaaPoista
 88. Lukijana mukana 3 arvalla. Omat hiukseni ovat ohuet ja lyhyet, eivätkä ne kasva vaikka kuinka kasvattaisin :/ En ole koskaan omistanut klipsipidennyksiä, enkä raaski niitä ostaa, joten siksikin olisi kiva sellaiset voittaa.

  VastaaPoista
 89. ai niin ja lifeofmagia@gmail.com oli tämän lyhyttykan osoite.

  VastaaPoista
 90. lukijana ja mukana 3 arvalla :) Olen aina unelmoinut pitkästä vaaleasta enkeli tukasta.

  VastaaPoista
 91. Anonyymi31/12/15

  3 arpaa :) sartzaa@hotmail.com

  Koska omat hiukseni ovat niin helvetin luirut, ei kasva vaikka mitä kaikkea kokeillut :D!

  VastaaPoista
 92. Anonyymi31/12/15

  Mukana 3 arvalla! Haluaisin pitkät ja tuuheat hiukset (kerrankin), joihin voisin taikoa kiharat :) omat hiukseni eivät kasva..

  tiiojanpera@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Anonyymi1/1/16

  Yksi arpa mukana. Haluisin voittaa, koska sairastuin muutama vuosi sitten tautiin, joka sai hiukset ohenemaan. No, sairaus meni ohi, mutta kiitos lääkkeiden hiuksia saattaa välillä lähteä paljonkin kerralla ja ohueina ne on ja pysyy. :/ ja_blond@hotmail.fi

  VastaaPoista
 94. Anonyymi1/1/16

  No justaan eilen kaveri ihasteli, ettei huomannukkaa että mulla on klipsipidennykset lisänä tukassa, mutta kauhistui kun kuuli että oon viimiset 6 vuotta käyttäny niitä samoja - enemmän ja vähemmän toki. Ne oli ensin jopa ruskeat mutta imi hyvin sävyhoitoaineella ittensä punaseks 👍😃 jonnamuss@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Olen aina halunnut kokeilla pidennyksiä, niin tässä olisi hyvä mahdollisuus! :)

  3 arpaa :)
  roxable09(at)gmail.com

  VastaaPoista
 96. Anonyymi1/1/16

  1 arpa. Hiukseni ovat harvinaiset ohuet ja hennot (kuin pikkulapsen tai vanhuksen hiukset), enkä ole siksi voinut kasvattaa edes puolipitkiä hiuksia. Pidennyksiä olisi kiva kokeilla.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 97. Anonyymi1/1/16

  hiukseni ovat ohuet ja olen haaveillut jo kauan paksummista hiuksista, joten nyt olisi mahtava mahdollisuus toteuttaa haaveita!
  oona.tiikkainen@gmail.com
  1 arpa

  VastaaPoista
 98. Anonyymi1/1/16

  Mukana 3 arvalla :) jansuska@hotmail.com

  Haluaisin voittaa, sillä hiukseni ovat rasittavassa kasvatusvaiheessa, jossa ne eivät ole oikein minkään pituiset. Joten pidennykset helpottaisivat kasvatusprojektin aiheuttamaa kärsimättömyyttä.

  VastaaPoista
 99. Haluaisin voittaa itselleni upeat pidennykset, sillä omat hiukseni ovat todella hauraat ja huonossa kunnossa. Äitini on kampaajana ja monenlaisia hoitoja kuten olaplexia on kokeiltu moneen kertaan, eikä mikään oikein tunnu kunnolla tehoavan. Olen jo oppinut ajan myötä elämään ohuiden hiusten kanssa, mutta aina sitä on haaveiltu jonkin näköisistä pidennyksistä, jotta hiuksista saisi tuuheammat ja hyvinvoivan näköiset.

  janika.siren@hotmail.com, ja olen mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 100. Olisipa hauska päästä testaamaan noita!

  nootti.t [at] gmail.com (poista välit ja korvaa [at] @-merkillä)

  VastaaPoista
 101. Kolmella arvalla mukana ja mielelläni voittaisin, koska omani on lyhyet ja ohuehkot..:-D

  VastaaPoista
 102. Kolmella arvalla mukana ja mielelläni voittaisin, kun omani ovat lyhyet ja ohuehkot! :-D
  camilla_josefiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Täällä olisi maailman onnellisin nainen jos nyt tärppää. Kävin leikkauttamassa pari viikkoa sitten 25cm mun tukasta pois, sillä mun hiukset olivat niin surkeassa kunnossa. Nyt hiukset ylettyvät juuri ja juuri olkapäille. (Kyllä pitää totutella tähän) Tällä hetkellä ongelmia ei ole, mutta kun tukkani kasvaa tästä "mallista" pois.. tarvitsen jonkinlaista apua siihen ettei tukka näytä oudon mittaiselta. En myöskään tahdo tuntea oloani "ei omaksi" tukkani takia.

  Hyvät uudetvuodet :)

  Ps. Entuudestaan blogisi lukija

  sonkkumonkku96@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa uuttavuotta sinnekkin ja arpaonnea <3

   Poista
 104. Olen pitkään haaveillut pidennyksistä, koska omat hiukseni ovat ohuet. Jos onni ei tällä hetkellä osu kohdalle, niin onnea voittajalle! :)

  3 arpaa
  vilhelmiinalyydiaa@gmail.com

  VastaaPoista
 105. 3 arpaa, nea.virko@gmail.com.
  Tahtoisin pidennykset, koska rakastan pitkiä hiuksia ja esim. wanhojen tansseihin tarvitsen lisähiusta.

  VastaaPoista
 106. nea.rinnetmaki@gmail.com

  lukijana olen, ja syy miksi todella haluan pidennykset on se, että käytän todella harvoin kampaamopalveluita, ja silloin kun käytän sattuu aina joku "moka", nyt minulla oli juuri valmistunut kampaaja, joka leikkasi melkein perseeseen asti olevat hiukseni ihan nysiksi. tietysti harmitti toodella paljon, niin paljon että en uskaltanut edes päiviin katsoa peilistä hiuksia. Nyt olen tottunut jo uuteen hiusmalliin, mutta aina silloin tällöin juhlimaan lähtiessä kaipaan pitkää tukkaa, minkä sai nätisti kiharalle. Tai kun lähden treffeille, sillä lyhyessä tukassa en ole oma itseni lainkaan. Toivottavasti onni suosisi <3

  VastaaPoista
 107. Nora3/1/16

  Yhdellä arvalla mukana! Haluaisin voittaa nämä pidennykset, koska omat hiukset oheni huomattavasti väärän e-pillerimerkin vuoksi - ei siis sopineet mulle ollenkaan. Nyt on merkkiä onneksi jo vaihdettu, mutta hiukset ei niinkään kasvakaan takaisin, joten klipsipidennykset pelastaisi mun jokapäiväisen ongelman ohuiden hiuksien kanssa :-)

  noraemilia.seppala at hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Oon blogin lukija ja haluaisin pidennykset koska leikkasin omat hiukseni ja nyt ovat värjäilyjenkin takia todella lyhyet ja ohuet, joten haluaisin pitkät hiukset.

  sohviassa@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Hei! Olen blogisi lukija ja tulisin mukaan arvontaan kolmella arvalla! :-) Jos arpaonni suosii, pääsisin ensi kertaa kokeilemaan hiustenpidennyksiä, olisi upeaa saada nuorekasta ilmettä...omat tasavuosi (iik) synttäritkin on pian, tulisi itselleni synttärilahjaksi, hih! Terkuin: Kati

  VastaaPoista
 110. 3 arpaa! :-) Leikkasin viime kesän lopulla hiuksistani reilusti pituutta pois ja välillä kaipaan suuresti ihania pitkiä hiuksia takaisin! Pitkät hiukset ovat vain niin näyttävät ja kauniit, niin kuin sullakin! Pidennykset toisi paljon vaihtelua erilaisiin kampauksiin :)
  karkki92@windowslive.com

  VastaaPoista
 111. Ihana arvonta! <3 Osallistun 3 arvalla! :) Mulla on ollut klipsipidennykset niin kauan kuin muistan, ja nykyiset ovat taas siinä kunnossa, että olisi aika hankkia uudet... Oisipa huippua voittaa ne!
  milla.kantonen@live.fi

  VastaaPoista
 112. Osallistun kolmella arvalla. :) Olen pian menossa naimisiin ja suunnittelen hääkampauksesta sellaista, jossa hiukset ovat osittain auki. Klipsipidennykset toisivat hiuksiini enemmän pituutta ja kampauksesta tulisi tätä kautta näyttävämpi. Olisi siis todella mukavaa voittaa pidennykset!

  VastaaPoista
 113. Olen lukija, kolme arpaa:)
  Haluaisin voittaa pidennykset, koska torstaina on mun synttärit ja pidennykset olisivat ihan huikea synttärilahja♥

  suvi.jarvela@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Kolmella arvalla mukaan :)Ois upeet :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 115. Anonyymi5/1/16

  Yhdellä mukana. Olis ihana kokeilla noita ei ole ollut ikinä mitään pidennyksiä. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Anonyymi6/1/16

  Apua meinasin jo unohtaa osallistua...toivottavasti voitto tulee kotiin, kun viime pidennys arvonnassa en voittanut..olisi ihanaa saada pitkät hiukset, kun jouduin leikkauttamaan omat hiukset lyhyeksi huonon kunnon vuoksi :/ Kolmella arvalla mukana!!
  mustonenriina@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Yhdellä arvalla mukana! Leikkasin hetken mielijohteesta pitkät hiukseni kaljuksi, ja... No, arvaatte loput :D. Pidennykset ois ihanat!

  Monni.metsaranta@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Osallistun kolmella arvalla :) Aina ollut haaveena pitkät hiukset kun omani eivät vaan kasva.Kaipailen siis todella kovasti pitkiä hiuksia.

  anniina.saunakangas@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. 3 arpaa ja rutkasti arpaonnea kiitos :) ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Mä oon jo kaks kertaa elämäni aikana tehny sen vurheen että oon värjänny hiukset suht nopeesti tummasta vaaleaan ja yrittänyt saman tien kasvattaa pitkät hiukset. No näin puolentoista vuoden kasvattamisen jällkeen hiuksissa on lisäpituutta vähän yli 5cm ja taas pitäisi huonot leikata pois. Oon kyllästynyt kasvattamiseen, siks tartteisin pidennykset. Olen lukija! :)
  anette.kokko(at)gmail.com

  VastaaPoista
 121. olen blogisi lukija, joten kolmella arvalla mukana :) Haluaisin pidemmät hiukset ja laadukkaat pidennykset olisivat hyvä ratkaisu siihen. Joskus kokeillut pidennyksiä, jotka ovat olleet todella huonolaatuiset eikä aidosta hiuksesta.

  neea.akerfelt@gmail.com

  VastaaPoista