EI NIIN TYTTÖMÄINEN ASU

Holaa! Tulin pikaisesti päivittelemään teille asukuvia ennen iltavuoroon lähtöä, mulla alkoi tällä viikolla Kirurginen harjoittelu jonka parissa menee nyt seuraavat viisi viikkoa. Huikeeta kun päivät on alkanut pitenemään ja sen asiosta päästiin eilen Sagan kanssa räpsimään pikaiset asukuvat harjoittelun jälkeen josta lähdettiin kuohuvalle. Hassua miten blogin kommenttikentän kautta voikaan tutustua niin moneen eri ihmiseen joista on tullut ajan myötä aitoja ystäviä. 

Päällä eilen oli mitä rennommin asu sillä college paita ja rikotut farkut lenkkareiden kera. Ajoittain tykkään pitää myös näitä rennompia asuja korkkareiden  sijaan. Asu on hieman poikamainen but i like it. Tai ehkä musta tuntuu vaan että se on poikamainen sillä kuvien paita on unisex mallinen. Mitä mieltä te olette? 
paita Coco homme+femme | lenkkarit Reebok (addlink) | farkut Gina Tricot | kello Michael kors

pst.  Blogissa tällä hetkellä lahjakortti arvonta Cocopandaan. Pääset aronvtaan tästä.

Happy Thrusday 
28 kommenttia on "EI NIIN TYTTÖMÄINEN ASU"
 1. Olit ihan supertyylikäs <3

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana asu :) Itsekin aika usein pukeudun naisellisesti korkokenkiin ja jakkuihin, mutta välillä on vaan sellanen fiilis, että huppari ja revityt farkut on paras valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sä pidät tästä <3 Se on totta, välillä vaan pitää pukeutua huppareihi ja lenkkareihi :p

   Poista
 3. Ihanan rento asu. Tykkään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiih huippua kuulla <3 kiitos nättimys!

   Poista
 4. Anonyymi25/2/16

  Tosi kiva asu! Tykkään ehdottomasti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeij, tosi siistiä että säki pidät tästä <3

   Poista
 5. Oi, tykkään!♡ Sua kyllä pukee tän tyyppiset asut myöskin aivan täydellisesti!☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti <3 Tosi kiva kuulla että oot tota mieltä :p

   Poista
 6. Anonyymi25/2/16

  Wau! Näytät niin upeelta! 😎😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw kiito hurjasti kehuista <3

   Poista
 7. Oi, ihanaa streetwear-tyyppistä tyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Huikeeta että pidät tästä <3 :p

   Poista
 8. Woou ihana asu! Itekki voisin aivan hyvin pukea kyseisen asun päälle :) ja tää on muuten tosi kiva ulkoasu, miellyttää silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi siistiä kuulla että oot tota mieltä Mari <3 Kiitoshurjasti! :)

   Poista
 9. Ooooo hurjan kaunista ja upeeta! Itsekin tykkään joskus pukeutua vähän tällaisiin kokonaisuuksiin jotka eivät oo niin tyttömäisiä;) Ooot upee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitos tuhannesti kehuista Kata <3 puss!

   Poista
 10. Anonyymi26/2/16

  Millon tulee syvällisempää tekstiä? Esim sun elämästä ja sen vaikeista vaiheista / vastoinkäymiset tai muuta sellasta ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) pyrin pitämään tän blogin positiivisena paikkana, ja tää on pääsääntöisesti muotiblogi.. En oikein koe kivaksi kirjoitella "vastoinkäymisistä" :)

   Poista
 11. Ooh vitsi mää haluun tollaset farkut kesäksi!! Ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agree! Noi on kyllä niin ihanat, etsin tollasia vaaleina tällä hetkellä :p

   Poista
 12. Kyllä naisetkin voi välillä käyttää hieman "poikamaisempia" asuja,ne tuo lisää asennetta. :') Btw kivan näköinen tämä blogin uusi ulkoasu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij super kuulla että pidät tästä <3 toi on kyl totta, poikamaiset asut tuo hieman asennetta! :p

   Poista
 13. Oon seurannut sun blogia jo jonkin aikaa ja mietin, että miten sait blogisi nousemaan niin nopeasti? Voisitko esim. kirjoittaa postauksen siitä, mitkä on sun mielestä avainasioita blogin menestymiseen? Oon myös kiinnostunut yhteistyökuvioista, miten ne toimivat? Otatko itse yhteyttä yritykseen, vai ootko aina saanut tarjouksia suoraan itsellesi? :) Tykkään kovasti sun blogista ja rakastan myös itse kirjoittaa blogia, tällä hetkellä vaan tuntuu, että junnaan hieman paikallaan ja olisi kiva kuulla sun ajatuksia blogin kehittymisestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, toi olis kiva idea! Pistetään korvan taakse <3 Tällein pikaisesti vastattuna niin mun mielestä avainsanat ovat seuraavat: selkeä ja helposti luettava ulkoasu, hyvänlaatuiset kuvat, ja se että itse sisäistää mistä pääsääntöisesti blogi kertoo ja niiden pohjalta tekee postauksia, postauksien säännöllinen julkaisu ( esin 2vk blogipaussit ei tee hyvää), uskaltaa olla oma ittensä, ja mainosta itseäsi eri palstoilla. Mitä yhteistyökumppanuuksiin tulee niin miltein päivittäin otetaan yhteyttä, mutta joudun kieltäytyä todella usein sillä en halua blogiin postauksia jotka ei liity blogin aiheeseen millään tavalla vaan sen takia että saisin tuotteet, tai siksi että tuotteet eivät mielytä mua tai kuvaa mua jonka vuoksi en lähde mukaan. Olen myös itse laittaut firmoille viestiä, joten jatka rohkeasti bloggaamista ja ota yhteyttä eri paikkoihin kaunokainen <3

   En nyt tiedä tuliko tässä tärkeimmät kun aloin vaan tätä näpyttelee, toivottavasti :D haha!

   Poista
 14. Kiitos tosi paljon nopeasta ja kattavasta vastauksesta! :) Kiva kuulla sun ajatuksia ja neuvoja blogiasioihin liittyen. Mulla on itsellä niin iso into tehdä blogia ja tykkään niin paljon myös seurailla muita niin halusin siks kysellä menestyneemmältä! :) Toit kyllä tärkeitä pointteja esiin ja sun blogista kyllä huomaa, että panostat täysillä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehyvä <3 mielellään autan ja neuvon jatkossakin jos jotain mieleen tulee :)

   Voisin tehdä aiheesta joku kerta kyllä sen postauksen! Se että oot intoa täynnä blogin suhteen niin on pää-asia <3 puss!

   Poista