GA-DE MAKEUP

HuomentaNyt olisi luvassa otsikon mukaista postausta eli GA-DE meikkien tuotetestausta ja mielipidettä niistä. Sain jälleen mahdollisuuden lähteä toteuttamaan yhteistyötä Cocopandan kanssa josta sain testattavaksi yllämainitun brändin meikkejä jotka olivat itselleni entuudestaan tuntemattomia. Monet teistä näkikin nämä meikit jo snäpchätissä jossa esittelin niitä nopsakasti videon muodossa. Täytyy kyllä todeta että oon täysin tyytyväinen tähän brändiin, ja tästä taisi tulla juuri luottotuote!
Concealer stick* Tätä käytän silmien alle sekä punoittaviin kohtiin naamassa. Suosittelinkin tätä samaa tuotetta mun siskolle sillä tämä peittää tummat silmänaluset todella hyvin ja tällä saa väsymyksen merkit piilotettua mainiosti. Tykästyin tuotteeseen myös sen takia että joitakin peitepuikkoja saa hangata silmien alle, mutta koska tämän on silkkimäinen ja geelipohjainen levittäminen sujui kävetävästi.
Eye shadow pallette* Nyt päästiinkiin mun lemppariin näistä, todella harvoin mä käytän luomiväriä ja eilen sitä laitettua kesti hieman tottua omiin silmiin. Mutta nuo kyseiset neljä väriä on just täydelliset silmämeikin luomiseen. Käytin kiiltävää kultaista sävyä silmien sisänurkkiin (joka suurentaa silmiä, ja katse näyttää kirkkaammalta) ja vaaleammasta tummaan värjäsin luomen. Laittelinkin eilen videota snäpchattiin kyseinen silmämeikki päällä jonka moni teistä huomasikin. Jatkossa varmaan useammin alan käyttämään luomivärejä sillä tykästyin lopputulokseen kovasti. 

Matte lipstic* Tykkään nykyää kovasti mattapintaisista huulipunista jotka sisältävät runsaasti pigmenttia ja tässä kyseisessä tuotteessa oli juuri sitä! Runsaspigmenttisyyden vuoksi huulipuna sallii muotoilla huulista tyylikkäät ja rajat näkyvät vahvasti. Itse käytän concealeria huulten ympärille jonka jälkeen laitan huulipunaa jonka ansiosta huulet korottuvat vielä entistä enemmän. 
Metallic eyeliner* on mun mielestä edullinen verrattuna sen kestävyyteen ja laatuun sillä laitoin tätä kynää alaluomiin jotka pysyivät sottaantumatta iltaan saakka silmillä. Oon vähentänyt paljon eyelinereiden käyttöä sillä juhlien kesken kun menet käymään wc;ssä huomaat että ne on valunut alas ja näytät itkeneeltä angstiltä. Haha. 
Soft satin blush* Harvemmin enään ostan vaaleanpunaista/ punaista poskipunaa koska se antaa liian räväkkään lopputuloksen. Nykyään käytän aurinkopuuteria miltein päivittäin, väriltään tämä poskipuna oli punaisen ja aurinkopuuterin väliltä joten halusin sen ehdottomasti kokeiluun. Lopputuloksen myötä tykästyin tähän värisävyyn paljon enemmän kuin aurinkopuuteriin, sillä lopputulos oli paljon pehmeämpi ja klassisempi kuin aurinkopuuterin kanssa. Ajoittain aurinkopuuteri näyttää poskissa nimittäin hieman likaiselta ja tämän kanssa ei niin käy. Kyseisen poskipunan sivellintä en varmaan koskaan tule käyttämään, sillä käytän mielummin suurta sivellintä poskipunaa levittäessä. 
Onko teille entuudestaan Ga-Den meikit tuttuja? Mitä ootte pitänyt niistä? Entäs haluaisitteko jatkossakin kosmetiikka postauksia? 

Yhteistyössä Cocopanda*
12 kommenttia on "GA-DE MAKEUP"
 1. Anonyymi31/3/16

  Upea kuvaustausta näis kuvissa!

  VastaaPoista
 2. En oo kyllä itekkään koskaan tuohon merkkiin törmänny, vaikuttaa kyllä hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, olin positiivisesti yllättynyt näistä <3!

   Poista
 3. Anonyymi31/3/16

  Toi concealer kuulostaa hyvältä...btw sun snäppi on ihana :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä täydellinen tummiin silmien alusiin :p haha kiitospaljon :D<3

   Poista
 4. Ihan uus meikkimerkki mulle, mutta vaikuttaa ihan älyttömän hyviltä ja varmaan pakko kyllä testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi <3 tä taitaa olla aika monelle tuntematon brändi :p

   Poista
 5. Anonyymi1/4/16

  Voitko tehdä viddopostausta blogiin? Teet kuitenki snäppii niitä kokoaika. Vaikka ihan basic kuulumispostaus, myday?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) en oo koskaan harjotellu videon ottamista kun sen 15s snäpis, enkä osaa editoida niitä :D mutta pistetään korvan taakse :)

   Poista
 6. Noi meikit näyttää iha kokeilemisen arvoisilta, toi nude huulipuna varsinki vetoo! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, se on peitepuikko söpö :D Noi on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvosia!! <3

   Poista