MATKAKUUMETTA

Vaikka tykkään kovasti lumesta ja pörröisistä paidoista sekä villasukista niin kesä on vaan ehdottomasti vuoden parasta aikaa. Oon joskus maininnutkin täällä että kävin nuorempana yläasteen keski-amerikassa, maassa nimeltä Honduras jossa on aina kesä! Flipfloppejä pystyi käyttämään jopa jouluaattona ja se oli ihan huippua. Jopa pukeutuminen oli erittäin helppoa siellä sillä sama koulupuku kulki matkassa joka arkipäivä. Ne pitkät sukat, hame ja kauluspaita.. Meikkaaminen oli ehdottomasti kielletty, hiuksia ei saanut värjätä kuin sävytteillä ja kynsilakkaa ei ollut sallittu. Joka aamu kun koulu alkoi klo 7 opettajat tarkistivat rivissä onko hame tarpeeksi pitkä ja onko pukeutuminen koulun mukaista. Olisipa useammassakin maassa kyseinen ''koulupuku pakko'' niin vältyttäisiin turhalta kiusaamiselta kun et omista uusinta uutta trendiä vaan kaikki olisi samanvertaisia. 

Haha, hyppäsinpä kokonaan postaus aiheesta. Äsken siivosin mun maccia josta poistin tuhansia kuvia ja samalla jäin katselemaan muutamia loma otoksia jotka entisestään nostatti matkakuumetta. Onneks sellaiselle päästään piakkoin sillä lähdetään mun miehen ja pojan kanssa helmikuun alussa muutamaksi viikoksi Thaimaaseen. En ole kyseisessä paikassa vielä käynyt joten tosi siistiä matkustaa sinne. Onko siellä ruudun toisella puolella joku lähdössä lähiaikoina lämpöön? Päätin myös jakaa muutaman kuvan kuvien kätköstä tänne teillekkin 👇

20 kommenttia on "MATKAKUUMETTA"
 1. Oot niin upeen näkönen ja ihania kuvia <3 Mut parannusehdotuksena ois kiva jos voisit kiinnittää enemmän huomiota oikeinkirjotukseen, esimerkiksi yhdyssanoihin! Ois helpompi lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti <3 joo ymmärrän, koitin vähän korjata niitä.. kiireessä ja ajatuksissa tulee kirjotettua paljon kirjotusvirheitä :D

   Poista
 2. Anonyymi13/12/16

  Sulla on ihan täydellinen runko :P

  VastaaPoista
 3. nää kuvat on aivan superihania ♥ itse olin vasta reissussa, mutta kylläpä tekisi taas mieli lähteä jonnekin :') ja vau, en oo tiennykään että oot käyny yläkoulun amerikassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni <3 Ooih!! Jooo kävin 6,7,8,9 espanjan ja englannin kielellä :p

   Poista
 4. Anonyymi13/12/16

  Eikö noi kuvat ole jo nähty. Montako kertaa meinaat mainita että matkustat Thaimaaseen. Eiköhän siellä jo aika moni Suomalainen käynyt. Eipä mikään erikoinen paikka. Riippuu toki mihin päin matkustaa. Paikalleen ei kannata jäädä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoinko mä että näitä kuvia ei ole vielä nähty :D? Lisäsin vanhoja matkakuvia, joten tottakai ne on nähty täällä kerran aikasemmin. Sanoinko mä että siellä ei ole käynyt suomalaisia? Mainitsen asiasta niin monta kertaa kun itse haluan, sä voit toki lukea jotain muuta blogia jos asia sua häiritsee niin kovasti :)

   Poista
 5. Anonyymi14/12/16

  Ois ihana lukee jonkunlainen postaus sun ja sun pojan suhteesta ja vaikka kuulla sun pojan mietteitä susta äitinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Kiva postausidea! Pistetää muistiin <3

   Poista
 6. Oi vitsit! Loma kyllä kelpais ehdottomasti :D sitä tosin pitää jokunen tovi vielä odotella, ihan finansiaalisista syistä, sekä siksi että on tulossa vuoden alusta perheenlisäystä. Noh, odotus palkitaan :-)

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! <3 nimenomaan, kerkee sitä sitten myöhemmin matkustaa <3

   Poista
 7. Voi eiii siis apua! Näin just viimeyönä unta siit et lähettii miehen kaa thaikkuihin ja sit sä oot laittanu tällasia kuvia...😍😍 kyl kelpais, ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana :D no kohta te pääsette taas matkanpäälle ;)

   Poista
 8. Anonyymi15/12/16

  Miksi et laita ikinä kuvia Hondurasksen ajoilta. Eikö ollut kameraa saati kännyä millä ottaa kuvia???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutin sinne kun olin 10-11v.. kyllä mulla on sieltä vanhempien ottamia kuvia ja perhemuistoja mutta en halua jakaa kaikkea julkisesti tänne.. noihin aikoihin nautin elämästä, luonnosta etc ilman sosiaalista mediaa ja ilman kameraa / kännykkää jotka eivät edes tulleet mieleen :D

   Poista
 9. Anonyymi15/12/16

  Oot kyllä kuumin hoitaja ketä tiedän :'D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi18/12/16

  THAIMAAHAN ei Thaimaaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi18/12/16

   :D :D :D ON TUO NIIN HAUSKA TÄTI :D :D

   Poista