ROME

Moikka! Sunnuntaina startattiin meidän euroopan roadtrippi ja nyt ollaan oltu muutaman päivän Roomassa josta ajattelin lisätä muutaman kännykällä räpsityn kuvan. Järkkärin otin mukaan mutta en ole kertaakaan sitä kaivanut esiin, jotenkin niin paljon rennompaa ottaa kännykällä kuvia vaikka ne ei olekkaan läheskään yhtä hyvän laatusia. Tänään vietetään vielä vika ilta täällä ja huomenna jatketaan matkaa, ollaan vuokrattu auto 10 aikaa aamulla ja luvassa on noin 600km ajoa seuraavaan kohteeseen. Huh mikä kuumuus täällä on, lämpötila on pyörinyt siinä 32-38 asteen välillä, onneksi seuraava kohde on rannassa niin tuulee enemmän ja pääsee uimaan. Meidän reissua pääsee ajantasalla seuraamaan instagramista: @patriciastrom sekä snapchatista: @patriciastromm. Tässä muutamia kuvia meidän viimepäiviltä: 
Kivaa tiistaita sinne! 
12 kommenttia on "ROME"
 1. Upea Rooma ja ihana postaus ❤

  VastaaPoista
 2. Ihana Rooma, haluan niin takaisin joskus ♥ Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Kata <3 toi oli kyllä ihana kohde!

   Poista
 3. Anonyymi2/8/17

  :) jaa et muutama pvä. Tarkoitit kai pari pvää. Sä et oikein ymmärrä parin ja muutaman eroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin Roomassa 3 pv joten jos haluan kirjoittaa mun OMAAN blogiin muutama päivä niin mitä se sun persettä kutittaa? :) just wondering.. jospa hankkisit ittelles sellasen kun elämän, suosittelen lämpimästi <3

   Poista
 4. Mä niin haluan Roomaan visiitille<3 Ps. Hirvee ikävä sua!! Näin yks yö unta, että oltiin yhessä viihteellä hahaha! ;"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämmöllä, ihana paikka <3 hahhaa ihana!!! :D mullaki sua! <3

   Poista
 5. Ihan sika ihania kuvia, näinkin somessa ton kuvan kun seisot tuola keskellä tommosta kesäpaviljonkia? Mikä onkaan, italialainen jäätelö on kyllä myös niin ihanaa! <3 Oikein onnistunutta reissua teille :) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitos paljon Katri <3 kiva että pidät näistä kuvista! Italialainen jäätelö on kyllä super hyvää :D ollaan ostettu jätkskibaarista kinder ja snikkers, nutella palloja :D nam!

   Poista
 6. Upeita kuvia <3 Tämä ei ainakaan parantanut mun vakavaa matkakuumetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Taru <3 haha ihana!! :D

   Poista