WHITE SUMMER DRESS

Hola! Täällä loppui noin kuukauden mittainen kesäloma tänään ja palailin jälleen työnpariin. ja muutaman viikon kuluttua mulla alkaa jälleen opinnot jei, niitä on alkanut olla jo ikävä. Oli kyllä kaikinpuolin huikee kesäloma sekä koko tää kesä on ollut ihan törkeen ihanaa aikaa! Sushi ja viini on maistunut entistä enemmän ainakin vaa'an mukaan ja tällä hetkellä näpyttelen tätä postausta treenivaatteet päällä ja suuntaan ihan just salille sillä mun olisi tarkoitus tiputtaa noin 5kg painoa tai ainakin ne 2kg mitä lomalta jäi muistoksi. Huomaa että edellisestä lihastreenistä on kulunut muutama kuukausi sillä muutaman päivän takainen salitreeni tuntuu vieläkin ja kävely tuntuu vieläkin tuskalta haha.   

Miten siellä ruuduntoisella puolella on kesäloma sujunut? Entäs mitä pidätte tästä asusta?

16 comments on "WHITE SUMMER DRESS"
 1. Ihana asu! ♥ :) Todella kaunis mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon <3 Kiva että pidät siitä!

   Delete
 2. Anonymous27/7/16

  Jos oot tossa kunnossa niinku nois kuvis niin sun ei tarvitse yhtään pudottaa kiloja.. JA NAM TOI VIKA KUVA XDDDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nesteet pitää saada pois, ja vähän timmimmäks :D Oli kyl aika nam toi vika kuva :P

   Delete
 3. Aivan ihana mekko kaikkineen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super että säki pidät tästä <3

   Delete
 4. Anonymous28/7/16

  Kiva kuulla että sun kesä on mennyt mukavasti :)

  Olisi silti kiva silti saada se postaus sun erosta ja uudesta miehestä? Vaikka pintaraapasuna..Koska tosi outoa että eka täällä näkee onnellisia kuvia susta ja Patrikista ja tosta noin vaan unohdit sen ja nyt oot onnellisesti uudessa suhteessa? Oliko kyse siitä että petit sitä tän nykysen kanssa? Vaikutitte niin onnelliselta Patrikin kanssa kaikinpuolin ja nyt tämä. Vai onko kyse jostain kriisistä mitä käytte läpi ja kokeilet välillä jotain muuta miestä :D?

  -Ihmettelevä anonyymi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi ihmettelevä ano, en meinaa aiheesta tehdä postausta valitettavasti.. ymmärrän kyllä että mietityttää mutta haluan silti pitää yksityiselämän erillään. Tämä on kuitenkin muotiblogi. Sen verran haluan kommentoida että en ole pettänyt Patrikkia, joten mitään sellaista kuviota taustalla ei ole.

   Kivaa loppukesää :)

   Delete
 5. lomakiloja kertyy väkisinkin jos haluaa nauttia lomastaan kunnolla :D Mäkin olen ajatellut että syksyllä sitten palaan kunnolla takaisin ruotuun ja nyt nämä viimeiset hetket mitä kesää on jäljellä on nautittava ihan kunnolla :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha jep! :D Täällä tosissaan tuli nautittua lomasta ihan täysillä en kertaakaan miettinyt mitä suuhun laitoin, äskenki vedin jätkiannoksen..et hups.. :D Oon samaa mieltä!

   Delete
 6. Kauniita kuvia ja tuo mekko sopii sulle todella hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tuhannesti Ellanoora <3

   Delete
 7. Pate oot upeena!♥ Ihanan kesäiset kuvat :)

  ReplyDelete
 8. Todella kaunis mekko! Valkonen on todella kaunis, kun oot niin ruskea muutenkin :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  ReplyDelete