HIUSTENHOIDOSTA

Moikka! Oon jo jonkin aikaa lupaillut tänne hiuspostausta ja kertoa hieman teille miten hoidan näitä. Sain viimeviikolla mahdollisuuden saada testattavaksi Rahuan luomu shampoota ja hoitoainetta Chloesilta jotka on nyt päässyt kokeiluun.  Oon käyttänyt niitä vasta yhden kerran joten vielä en tuotearvostelua niistä anna mutta uskon että nää on ihan huikeet tuotteet sillä oon palstoilta lukenut näistä pelkkää hyvää. Pesen hiukset n. 5pv välein joten sitten kun olen muutaman kerran näitä käytellyt niin palailen tänne asian tiimoilta. 

Rahuan tuotteista lyhyesti sen verran että sen täysin vegaaninen koostumus sopii erityisen hyvin herkälle, värjätylle hiuslaadulle. Shampoon sisältämät kasviuutteet silottavat ja vahvistavat hiusta.
Rahua Shampoo sisältää Ungurahua-öljyä, jota saadaan Amazonin sademetsän pähkinäpuista. Kyseinen tuote sopii myös erinomaisesti kuulemma pidennyksille, itse ei aiheesta ole kokemusta sillä mulla on omat hiukset. Jos sua kiinnosti tuote niin täältä pääset tutustumaan siihen enemmän (klik)
Mitä hiustenhoitoon muuten tulee nii lakkoja ja muotoilutuotteita en käytä koskaan sillä ne kuivattaa hiuksia tosi paljon, latvoihin käytän joka aamu hiusöljyä, brandia vaihtelen tosi usein mutta yksi erinomainen on Moroccanoil. Pesen hiukset myös tasaisin väliajoin hopeashampoolla, yksi erinomainen on Paul Mitchellin. 
Miten te hoidatte teidän hiuksia sekä kuinka usein te pesette ne?
Yhteistyössä Chloes*
16 comments on "HIUSTENHOIDOSTA"
 1. Anonymous27/9/16

  Ensin esitellään tuote. Tuo kuvajärjestys!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enköhän mä päätä sitä ihan itse :D?

   Delete
 2. Sain itsekin näitä testattavaksi :) Odottelen niitä vielä, mutta kuullostaa lupaavalta ! :P Sun hiukses on kyllä upeet ! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos <3 ai sait! Mä tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta vaikka kerran vaan pessyt vasta :)

   Delete
 3. Anonymous27/9/16

  Käytätkö ikinä esim.kuivashampoota? Täällä myös yksi, joka ei käytä lähestulkoon ikinä hiuslakkaa tms. Ja uskon että hiukset pysyvät senkin vuoksi hyvässä kunnossa, kiiltävinä ja terveen näköisinä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käytän joskus kyllä kuivashampoota tyveen :) nimenomaan, oon täysin samaa mieltä <3

   Delete
 4. Anonymous28/9/16

  Eikö sulla oikeesti ole pidennyksiä :o wau!

  ReplyDelete
 5. Anonymous28/9/16

  Onko sulla hammasimplantit? On jo jokinen aika mietityttäny :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole, mun hampaita on kyllä hiottu ja niihin on laitettu muovia tasaamiseksi muiden hampaiden rinnalle :)

   Delete
 6. Sun hiukset on NIIIIN upeat! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh kiiitos kaunokainen! <3

   Delete
 7. Anonymous29/9/16

  Onkos toi exä rannalla gusti sun lapsukaisen isi?:)

  ReplyDelete