FEIKKIMEIKIT VS AIDOTMEIKIT


Siitä onkin jo jonkin aikaa kun viimeeksi julkaisin täällä videopostausta, jota nyt olisi luvassa. Kuten moni teistä tietää niin itse en omista YouTube kanavaa, mutta käyn aina välillä vierailemassa Deryan kanavalla. Tällä kertaa kokeiltiin sen kanssa aitoja sekä kopioituja meikkejä. Hassua. sillä itse en muutamien kappaleiden kohdalla edes erottanut mikäli tuote oli aito tai feikki haha. Tuotteet Deraya oli tilannut mm ebaysta ja hintahaarukka pyöri kaikkien kohdalla siinä 1-3e.


Jos kyseinen aihe herätti sussa mielenkiintoa, niin klikkaile katsomaan video jonka latasin tuohon alas👇.
Rentouttavaa sunnuntaita sinne! 💕
16 comments on "FEIKKIMEIKIT VS AIDOTMEIKIT"
 1. Anonymous8/1/17

  Näytät tosi erillaiselta kuvissa kun videossa.. positiivisesti siis :) susta paistaa sellanen pirtsakkuus ja oot tosi kaunis kun naurat, sun naama menee sellaseks söpöks pikkulikaksi :D...jos osasin nyt selittää oikeilla sanoilla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voii kiitos kehuista <3 haha ihana :D en ookkaa kuullu aikasemmi että näytän pikkulikalta kun nauran :Dd

   Delete
 2. En ostais kyllä ikinä feikkimeikkei kun oon kauhuissani jo tavallisen myrkyistä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, itse en kanssa koskaan ole ostanut feikkimeikkejä juuri sen takia :)

   Delete
 3. Anonymous9/1/17

  Ei liity videoon MUTTA! Mitä sä kävit laittaa sun naamaan muutama päivä sitten? Katoin snäpistä ja olin ihan 😳, leuallekko tehtiin jotain?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tehty leualle mitään :D poskille..

   Delete
 4. Anonymous9/1/17

  Ite tulee tilattua melko usein kokeeksi noita feikkimeikkejä ebaysta, osa tulee käytettyä ja osa menee roskiin. Se euron menetys ei juurikaan minua hetkauta :) Jotkin löydöt ovat olleet todellisia aarteita!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo euron menetys ei ole kyllä mitään niin miksi ei kokeilla, kiva kuulla että sä oot löytäny hyviäkin meikkejä sieltä! <3

   Delete
 5. Anonymous9/1/17

  :D :D ei voinut edes loppuun katsoa:D OMG "kasvot on sellaiset ettei kannata leikkiä" !!! Itelläsi jatkuvasti tekoripset siitähän sun näkökin on sumeutunut. Entäs huulitäytteet :D MITÄ SUN PÄÄSSÄ LIIKKUU??

  ReplyDelete
  Replies
  1. mistäs sä muuten tiedät että mun näkö on sumentunut? :D ja tottahan se on että kasvoilla ei kannata leikkiä ja ostaa 1e myrkkytuotteita kiinasta kun ei tiedä mitä sisältää. Käyn sentään laittamassa ripset ihan ammattimaisella liikkeessä ja huulitäytteet kanssa kliniikalla ja tiedän tasan mitä ne sisältää joten se ei ole leikkimistä.

   Ja tohon että mitä mun päässä liikkuu.. niin näköjään paljon enemmän kun sun :) mä en sentään kirjottele ihmisille anonyyminä ja piilottele omia kasvoja ja mollaa toisia :) jos mulla on jotain sanottavaa jostakin niin ihan omalla nimellä sen myös kerron asianomaiselle.

   Ps. Huulitäytteet on niin nykypäivää, suosittelen lukasemaan niistä vähän ja miten ne poistuu kehosta etc.. :)

   Delete
  2. Anonymous10/1/17

   :Dälä puhu paskaa ja yritellä kaunistella. Kävit usean vuoden ajan itäkesk. laitattamassa ripset.Amattitaidottomien kiinalaisten tai mistä lienee tullut. :D säkö uskot niihin kirjoituksiin :D :D ! Toi vielä sä oot jo aikuinen.Huhuh!!

   Delete
  3. Selvästikkään et tiedä mistä puhut joten älä huutele, mun perhe ja ystäväpiiri on ainoat jotka tietää faktat mun asioista ja mitä mä teen ja sä et kuulu siihen kategoriaan. Jos kuuluisit niin tietäisit :)

   Itäkeskuksen LIIKKEESSÄ kävin muutaman kerran laitattamassa ripset vuosia sitten. sanoinkin tossa ylempänä että käyn nykyään laitattamassa ripset ihan ammattilaisen luona ja se pitää paikkansa :)

   Delete
 6. Feikkimeikit kuulostaa oikeasti pelottavalta. Yhtään ei tiedä, mitä sisältää :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, kaikenmaailman kemikaaleja ja myrkkyjä sisältävät varmasti :/

   Delete
 7. Anonymous10/1/17

  Aika iristiriitaista. Sä pumppaat itseesi myrkkyä ja sitten oletkin niin varovainen feikkimeikkien suhteen. Onhan noi myrkyt sun elimistössä vaikka joskus ehkä postuvat sieltä kuten yllä mainitsit. No jokainen tyylillään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. However you wanna call it :)

   Delete