HUONON IHON PELASTUS?

Kuten oli aikaisemmin puhe, niin nyt olisi luvassa DMT-skin hoidosta postausta. Kyseessä on ihoterapiakonsepti, joka perustuu voimakkaaseen ihon uudistamiseen ja ihonalaisten kudoksien luonnollisen tasapainon palauttamiseen.

 
Poista • Jälleenrakenna • Suojaa • Ylläpidä - menetelmä on kaiken kattava neljän vaiheen ohjelma. Tämä kyseinen hoito normalisoi ihon luonnollisia toimintoja, parantavat ihon puolustusmekanismeja ja tukevat ihon terveyttä sekä saa ihon toimimaan paremmin solutasolta käsin.

 
No mitä ne entsyymit sitten tekevät ihossa? Entsyymit ovat luonnon omia biologisia katalysaattoreita jotka:
 • Hajoittavat ja poistavat kuollutta ihosolukkoa
 • Lisäävät solujen hapensaantia
 • Auttavat kuntouttamaan solujen ja kudosten toimintaa
 • Kiinteyttävät ihoa tehostamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Lisäksi ne kiinteyttävät kasvolihaksia
 • Puhdistavat kuona-aineita ihosta Entsyymi hoitoa voi käyttää useampaan eri ongelmaan, muutamia niistä ovat mm. ikääntymisen aiheuttamat muutokset, akne, hyperpigmentaatio, punoittava iho, arvet ja venymäjäljet sekä herkkä ja atooppinen iho. Hintaa yhdellä tällaisella hoidolla on noin 160e.

 
Tätä hoitoa pystyy siis käyttämään moneen eri tarkoitukseen, paikanpäällä valitaan sopiva hoitokokonaisuus jonka ammattilainen arvioi sinun ihon kunnon ja iän mukaisesti. Kävimme mun miehen kanssa kyseisessä hoidossa jotta saatiin puhdistettua iho perusteellisesti,  poistettua kuona-aineet ja kuollutta ihosolukkoa ja näin saadaan parempaa hapensaantia terveille kudoksille. Erinomaista hoidossa on myös se että se lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kyseinen kasvohoito käytiin tekemässä Med Spa body & mind centerissä jossa on erittäin ystävällinen ja osaava henkilökunta. 

Aluksi iho puhdistetaan jonka jälkeen siihen laitetaan kemiallinen kuorinta joka ''polttaa'' noin minuutin ajan jonka jälkeen se poistetaan. Tässä vaiheessa kaula ja iho alkoi punoittamaan joka rauhoittui muutaman minuutin kuluttua. Tämän jälkeen iholle ripoteltiin E-vitamiinipuuteri. Kun puuteri oli iholla niin päästiin itse entsyyminaamioon joka on tarkoitus vaikuttaa iholla 45min. Naamion kuivuessa iholla noin 10min, tulee ihosta ryppyinen, kireä sekä kova joka estää kasvojen liikkeet. Puhua pystyi mutta suu ei paljoa auennut. Siinä odotellessa muutaman kerran revettiin nauruun ja vielä enemmän nauratti kun naama ei liikkunut mihinkään suuntaan. Kun mun mies näki maskin ja mun ruttusen naaman niin totesi että nyt tietää mitä odottaa kun vanhennetaan 😁. Kun maski oli ollut kasvoilla noin 20min alkoi tuntua ajoittain ''pumppaavaa'' liikettä joka kertoi että maski teki työtään.
Kun maski oli ollut tarvittavan ajan kasvoilla pestiin se pois ja iholle laitettiin seerumi. Joillakin pintaverisuonet nousevat pintaan ja ne on selkeästi nähtävissä. Itselläni ne erottui hieman kasvojen nurkissa. Koska hoito lisää aineenvaihduntaa niin meitä muistutettiin juomaan runsaasti nestettä kyseisenä päivänä. Iho tuntuu todella sileältä, ei tarvitse käyttää läheskään niin paljon meikkivoidetta sekä kasvojen kuivuus on vähentynyt. Alhaalla oleva kuva on maskin poiston ja pesun jälkeen otettu 👇.  


Tykättiin molemmat tosi paljon tästä hoidosta sekä sen lopputuloksesta, ehdottomasti käydään muutaman kuluttua ottamassa tämä uudelleen Med Spassa. Olen käynyt kyseisessä paikassa myös ottamassa mm. huuliin täytettä ja en voi muuta kun suositella heidän palvelujaan ja ammattitaitoa. 


Med Span palveluihin pääset tutustumaan tästä (klik)


Yhteistyössä Med Spa*
7 comments on "HUONON IHON PELASTUS?"
 1. Mä oon aina kauheen skeptinen tälläsille hoidoille, mutta kai ne toimii ! Eihän muuten kukaan tälläsiä ottais haha ! :D Nuo sun kulmat näyttää super hyvälle, oon ite pohtinut myös, että voisin käydä ottamassa pigmentoinnin. Mua vaan pelottaa, että jokin meneeki vikaan ja kun kyse on kasvoista ei sitä virhettä saa niin helpoin piiloon ! :DDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon ollu kanssa, mutta nää kyllä oikeesti toimii!! :) Kiitos paljon! Haha mul oli sama, mut onneks tekijä oli hyvä ja kysy koko aika että minkälaiset haluan :D

   Delete
 2. Anonymous23/1/17

  Näyttää kyllä siltä että sulla olisi meikkivoidetta joka kuvassa :D järkeä mennä ottamaan tollanen hoito ja jättää meikkivoiteet naamaan pelkkien kuvien takia, varmaan oli tehokas :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mulla ei kyllä ole tippaakaan meikkivoidetta yhdessäkään näissä kuvissa :D luuletko että hoitoa olisi voinut edes tehdä jos olisi jättänyt meikit alle :D?

   Delete
  2. Kaiken maailman hiippareita tällekin sivustolle eksyy kuin väittää että sinulla olisi meikkiä naamassa hoidon aikana ! Mitä järkeä siinä nyt olisi.Seuraan paljon eri blogeja ja joskus niihin ilmestyy outoja väitteitä joka ärsyttää kuin huomaa tahallista kiusaamista !Älä välitä !

   Delete
 3. Anonymous23/1/17

  Ainakaan rintoja en suosittele kyseisessä paikassa otettavaksi. Kaverilla ei niin onnistunut lopputulos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rinnoista ei omaa kokemusta löydy, mutta mulla tuttuja joilla taas tulos ollut erittäin hyvä siellä :) varmasti kotihoito vaikuttaa myös lopputulokseen etc, vaikea sanoa kun en tiedä mistä kyse..

   Delete