MICROBLADING ALEKOODI


Lupailinkin muutama päivä sitten microbladingistä postausta tänne kuvien kera sekä kertoa hieman kokemuksia ja tietoa kyseisestä toimenpiteestä. Jotta pääsette kiinni aiheeseen niin aloitetaan ennen kuvalla josta siirryn kertomaan asteittain miten microblaiding tehdään.👇
Microblading trendi tarjoaa hellävaraisen mahdollisuuden pysyvään pigmentointiin, hyvin luonnollisella ja yksityiskohtaisella karvatekniikalla. Tämän mahdollistaa hyvin ohuet microneulat laadukkaissa terissä. Swiss Color MB pigmentit (joita minulle käytettiin) on kehitetty erityisesti tarjoamaan täydellisen pohjan erinomaiseen lopputulokseen ja sen mahdollistaa pigmenttien kermainen koostumus.  

Värit eivät sisällä rautaoksideja eikä raskasmetalleja. Ne on helppo työstää ihoon ja sävyt pysyvät tasaisina haalistuessaankin joten vältyt epätoivotuilta sävyiltä microbladingin haalistuessa.

Kulmat kävin laittamassa Labua spaassa jossa tekijänä oli Kersti Kivi.  Mulle kulmat ja kestopigmentointi on aina ollut hieman arempi aihe, koska tulos on niin näkyvillä ja kulmat on katseen keskipiste eikä ihan heti korjattavissa. Olen jo jonkin aikaa halunnut microblading kulmat mutta halusin olla täysin varma että niistä tulee hyvät. Kersti Kivi on kouluttautunut microblading masteriksi joten hän oli ehdoton valinta näiden laittoon. 

Aluksi kulmat siistittiin ja nypittiin pois ylimääräiset karvat. Tämän jälkeen Kersti mittasi kulmani ja teki pohjan jonka kautta työtä lähti suorittamaan. Kun kulmat oli piirretty niin käytiin peilin kautta läpi suunnitelma niiden tekoon. Tässä vaiheessa käytiin läpi mm. kulmien pituus, paksuus sekä muoto. Kaikkiin edellä mainittuihin asioihin pystyy itse vaikuttamaan joten kulmista tulee sellaiset kun itse niistä haluat. 
Kun oltiin käyty läpi minkälaiset niistä haluaisin ja kuinka tuuheat niin sen jälkeen siirryttiin värikartan pariin. Värejä löytyy moneen makuun joten itse voi vaikuttaa myös kuinka vaaleat tai tummat kulmista haluaa. Väriä valittaessa tulee ottaa huomioon että lopputulos ja sen väri ei ole lopullinen. Väri haalistuu hieman toimenpiteen jälkeen ja se on ihan luonnollista. 
Olin ihan varma että tää tulee sattumaan, ja paljon. Kulmien päälle laitettiin puudutetta ja kun pienellä terällä alettiin tekemään viiltoja niin kipu ei ollut läheskään niin paha kun olin odottanut. Tuntu vähän siltä kun niitä olisi nypitty. Kun viillot on tehty kulmiin niin siinä vaiheessa levitetään väri joka pyyhitään hetken kuluttua pois. Tasasin väliajoin Kersti levitti puudutetta kulmiin joten loppua kohden kipu oli todella minimaalinen. Yhteen kohtaan viiltoa tehdään noin 2-3 krt jotta väri tarttuu parhaiten. 
Asiakas pystyy itse vaikuttamaan siihen kuinka tuuheat kulmista haluaa. Kersti antoi toimenpiteen aikana muutaman kerran minulle peilin ja kysyi että haluanko lisää tuuheutta. Eli näitä voi siis laittaa vaikka ja kuinka. Koska omistin entuudestaan aika tuuheat kulmat ja halusin mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen niin en ottanut mitään överi tuuheita. 
Kulmien vahvistus tapahtuu useimmiten noin 4-6vk kuluttua jossa niitä pystyy vielä muokata tai lisätä karvaa / tuuheutta mikäli sen kokeaa tarpeelliseksi. Kun vahvistus on tehty niin lopputulos kestää noin 1,5v-2v mutta pysyvyys täysin yksilöllistä. Parasta mun mielestä näissä on se että kun väri lähtee haalistumaan niin se ei muutu ''epämääräisen väriseksi'' vaan väri hieman haalistuu eikä muutu esim. harmaaksi tai oranssiksi mitä usein tatuoiduissa kulmissa näkee. 

Itse olen enemmän kuin tyytyväinen alhaalla olevaan lopputulokseen. Kersti teki todella upeata työtä. On muuten ihan huippua herätä aamulla, kävellä peilin eteen ja nähdä että kulmat on mintissä haha. Mulla kulmien piirtäminen ja laittaminen oli ikuinen ongelma ja kuten moni teistä varmasti huomasikin ylhäällä olevasta kuvasta, niin ne oli epäsymmetriset joka aiheutti vielä enemmän vaikeuksia niiden laitossa. Tässä lopputulos 👇.
MUTTA! Mikäli sinä olet miettinyt microbladingia, niin nyt sinulla olisi oiva tilaisuus mennä se toteuttamaan , nimittäin nyt olisi luvassa 50e alekoodi kyseiseen toimenpiteeseen.

Hoidon hinta on tavallisesti 250e ja koodilla MICRO17 saatte -50e joten hintaa hoidolle jää vain 200e! Koodi on voimassa maaliskuun 2017 loppuun saakka, kun varaat aikaa niin alekoodi kirjoitetaan kohtaan lisätiedot.  Kerstin töitä pääset myös katsomaan instagramista jossa löydät hänet nikillä @microbladingmaster.kerstikivi.

Lebua Spa sijaitsee Kampissa, Malminkatu 36 0010 Helsinki. Ajanvaraukseen pääset tästä (klik).

Tietoa microbladingista löydät enemmän täältä (klik)

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? Ihanaa keskiviikkoa sinne!

Yhteistyössä Lebua spa*
37 comments on "MICROBLADING ALEKOODI"
 1. Ihan älyttömän hyvä lopputulos! <3 Vitsi ku itekkin uskaltais.. Mulla on kulmat suuri ongelma kun en oo ikinä oikee jaksanu perehtyä niiden laittamiseen :/ Pakko testata tätä joskus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tuhannesti <3 Mä oon kyllä niin tyytyväinen tähän lopputulokseen! Kulmat oli mullakin ongelmat ja sain aina tapella niiden kanssa, nyt se on onneksi ohi :D joten suosittelen! <3

   Delete
 2. Tosi hyvä lopputulos! Oon kans itekki nyt kyllä alkanut harkitsemaan et jos joskus kävis laittamassa kulmat tuolla tyylillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Tää helpottaa arkea kyllä tosi paljon ja säästää aikaa, suosittelen <3

   Delete
 3. Anonymous18/1/17

  Mitä sun snäpissä katoin niin oikea kulma näyttää kyllä paksummalta kuin vasen.. Ootko itse huomannut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kuten ylhäällä olevasta kuvasta näkee niin mun kulmat on luonnostaan eri korkeudella, johtuu siitä että oon saanu teininä toiseen kulmaan viihtohaavan joka rikkoo symmetrisyyttä..Omasta mielestä kun katson peilistä niin ne on samalla korkeudella ja yhtä paksut, kuva ehkä hieman väärensi :) Ig:ssä on niistä parempaa kuvaa, siellä ne näyttää omasta mielestä samanlaisilta :)

   Delete
 4. Tosi hyvälle näyttää! :) mäkin oon ollut ihan tosi tyytyväinen omiin microblading kulmiin! Ja kipu ei ollut todellakaan ihan överi paha vaikka ilman puudutusta itse otinkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Viivi <3 Kiva kuulla että sä oot kans ollut tyytyväinen, ja kipu nimenomaan ei ollut yhtään paha :D

   Delete
 5. Jesss heti ostaa lennot, hyvä syy tehä viikonloppureissu Helsinkiin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha agree, aina on hyvä syy ;) Nää on kyllä ihanat, suosittelen! <3

   Delete
 6. Tosi ihanat tuli <3 mä haluun kyl joskus kans laittaa ku uskallan ja on tarpeeks ylimäärästä!:) Mä vinkkaan tästä Danskulle ku se just kyseli hyvää tekijää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Cami <3 Laita ihmeessä, kipu ei oo kyllä yhtään paha ja raha on sen arvoinen! Joo vinkkaa, Kersti on tosi hyvä tekee näitä :)

   Delete
 7. Anonymous19/1/17

  Tykkään koska tuli luonnolliset. Usein näitä näkee liian ohkasena & paksuna sekä pigmentiltään aivan liian tummia. Eli 👍🏼

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon <3 Riippuu varmasti myös aika paljon siitä mitä asiakas itse kulmiltaan haluaa, jotkut tykkää tosi tuuheista ja ohkasista :)

   Delete
 8. Anonymous19/1/17

  Ihan mielenkiinnosta. Kuinka kauan toi pysyy sitten ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pysyvyys on tosi yksilöllistä mutta noin 1,5-2v :)

   Delete
 9. Anonymous19/1/17

  Kivat varmasti. Viillot kuulostaa hurjalta. Pakko käydä max 2v kuluttua uusimassa tai viillot jää näkyviksi ja kulmakarvat ei kasva niihin kohtiin??. Pidemmän päälle jatkuvat viillot heikentää kulmaluun ihoa ja iho alkaa roikkua?? Tiedätkö pidemmän päälle kokemuksista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viillot ei jää näkyviksi, ne on todella pinnalla joten iho paranee ihan normaaliksi :) käsittääkseni näitä viiltoja tehdään nimenomaan niihin kohtiin jossa karvaa ei ole, kulmat kasvaa kyllä aktiivisesti takaisin vaikka ihminen nyppii ne ihan pohjalta saakka pois. En näe syytä miksi ei kasva jos viillon tekee jos kasvaa silloinkin kun repii sen kokonaan irti pinseteillä :)

   Jos lähtee tutkimalla tutkimaan niin kaikkiin asioihin löytyy aina niitä "mitä voi tapahtua" esim ripsien laitto, hiustenvärjäys, lihoaminen, jatkuva laihdutus etc.. sanoisin että hyvän maun rajoissa ja tietäen millon ei mene yli niin kulmat pysyy ihan nättinä :)

   Delete
 10. Vautsi miten luonnollinen ja kaunis lopputulos! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos isosti Julia! Kiva että oot tota mieltä <3

   Delete
 11. vitsi että näyttää hyvältä! <3 Mä kans tuskailen aina kulmien kanssa, joten ehkä pitää alkaa kypsytellä aivoissa ajatusta tästä :'D Tosi ihanan luonnollinen lopputulos :) Kaunis sinä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh kiitos tuhannesti kehuista ja kivoista sanoista <3 haha tiedän tunteen :D suosittelen lämmöllä tätä!

   Delete
 12. Anonymous19/1/17

  mulla tulos pysy ehkä 1 kk... sit hävis kokonaan :( vahvistus mukaan lukien

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei :/ harmi että sulla käynyt noin! Näiden laitossa on tärkeää ottaa huomioon tekijä, koulutus sekä värit.. jos ei käytä laadukkait värejä etc niin silloin ei varmasti pysy.. myös viiltokerroilla on iso merkitys pysyvyyteen.

   Delete
 13. Kuulostaa kyllä hurjalta toimenpiteeltä..:D On nuo kyllä kivan näköset ja tosi luonnolliset!☆♡ Mites nopeesti nuo kulmat paranee ja onko kiinnitettävä johonkin erityisesti huomioo sinä aikana? Vitsi kun uskaltais itekin joskus koittaa..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha mutta ei ollut läheskään niin paha kun oletin :D kiitos isosti kehuista Maria <3 esim. ei saa saunoa ensimmäisinä päivinä ja näitä pitää rasvailla, menee muutama päivä niin paranee :) kun nämä käy laitattamassa saa kotihoito-ohjeet mitä tulee ottaa huomioon ja välttää :)

   Delete
 14. Anonymous19/1/17

  Näytät ihan barbilta :D <3

  ReplyDelete
 15. Anonymous20/1/17

  Mulla vierähtänyt jo kolmisen vuotta siitä kun käynyt minkää asteisessa kasvohoidossa tai vastaavassa.Olisi kai aika. Olen sua vuoden vanhempi ja mulla on samanikäinen poika kun sulla. Sen harrastukset(jääkiekko,tennis,kitaratunnit) ottaa ison lovin pussista ja ajasta kuskatessa sitä. Harrastaako sun poika jotakin? Kulmat ok.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooih, aika kuluu kyllä huomaamattomasti varsinkin kun on lapsi arjessa mukana :) pitää muistaa myös huolehtia itsestäkin <3

   Joo kyllä mun poika harrastaa :) kiva että pidät kulmista!

   Delete
 16. Anonymous20/1/17

  kauan olet seurustellut? Mietin onko tuore suhde

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kohta 7kk ollaan seurusteltu :)

   Delete
 17. Mahtava lopputulos! Itsekin olen haaveillut kovasti kulmista, joten tämä postaus oli kiva lukea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla että olet tota mieltä <3 kiitos paljon!

   Delete
 18. Anonymous2/2/17

  Hei! Tosi kauniit kulmat. Osaatko sanoa onko tuo alekoodi voimassa jos varaa ajan nyt ennen maaliskuun loppua, mutta aika varataan vasta huhtikuulle? Kyinka paljon vahvistus maksaa?

  ReplyDelete
 19. Anonymous3/2/17

  Nätit kulmat tuli!:) kiinnostaisi tietää kuuluuko tuohon 200euroon myös vahvistus(?) Aurinkoista kevättä!

  ReplyDelete
 20. Upeat kulmat tuli! :)

  ReplyDelete