KUNTOKUURIA

Kuinka mukavia viikonloput onkaan,  niin paluu arkeen tuntuu aina yhtä hyvältä. Viikolla sitä omaa tietyt rutiinit ja on koko aika menossa, kun osuu kohdalle päivä jolloin ei ole mitään on erittäin vaikea istua paikalla ja pyöritellä sormia. Oon sen tyyppinen ihminen että joka päivä on oltava ohjelmaa. Arkena ruokavaliostakin on helpompi pitää kiinni ja tulee syötyä tasaisemmin.

Ruokavaliosta puheenollen, lähdin mukaan Fit With Katrien 10vk kuntokuuriin sisältäen treenit ja ruokavalion josta oon tosi innoissani. Harmikseni oon nyt muutaman päivän kärsinyt flunssasta joten treenejä en ole saanut vielä käynnistettyä, mutta ruokavalioon  oon  jo pikkuhiljaa tutustunut ja pyrkinyt syömään sen 5krt päivässä. Hankalinta tuossa ruokavaliossa on  ehkä se ruuan määrä sekä tiheät ruokailut. Mä oon tottunut syömään korkeintaan sen  3krt vuorokaudessa, välipaloja en ole syönyt juuri ollenkaan. Usein hakeuduin syömään vasta kun sokerit laskivat ja olo ollut hieman etova sekä uupunut. Huomaa kyllä kun nyt on ruokaillut useammin niin olo on paljon pirteämpi sekä energisempi.  Suurin motivoiva tekijä tulee varmasti olemaan kropan tulokset, tavoitteena on kiinteyttää ja ylipäätään saada olo energisemmäksi ja pirteämmäksi.
kuvat Olivier Beaslas

Onko teillä kokemusta kyseisestä kuntokuurista tai jostain vastaavanlaisesta? Entä oletteko te asettanut jonkinlaisen tavoitteen kevääksi?
13 comments on "KUNTOKUURIA"
 1. Anonymous13/3/17

  Teetko ns päiväkirjaa treeneistä ja ruokavaliosta tänne :)? Oot niin hoikka että tuloksia saat varmasti jo 4:ssä viikossa näkyviin, jos toki teet ne oikein.

  Suosittelen huolehtimaan palautuksista ja kunnon yö-unista. Ilman niitä kova työsi menee taivaan tuuliin. Laukussa kannattaa aina pitää jokunen hätä-välipala niin tulee syötyä vaikka olisikin liikkeellä. Tsempit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon tsempeistä sekä vinkeistä <3 Yöunet on miltein aina riittävän pitkät ja koska en tee yövuoroja niin rytmikin on hyvä :). Mitä palautuksiin tulee niin siinä mun pitää kyllä petrata paljon! Treeneistä tulen varmasti mainitsemaan täällä sekä pidän ajantasalla miten kuntokuuri sujuu :)

   Delete
 2. Vitsi miten energinen postaus ja ihanat kuvat!☆ Mullakin on nää keväät sellasta aikaa että pakko tehä koko ajan jotain ja just viikonloppuisinkin on hyvä pitää tiettyä rytmiä yllä, just esimerkiks ruokarytmien kannalta..:) Itsekin aina keväällä innostuu treenaamaan ja liikkumaan enemmän, kummasti tuo auringonvalo antaa lisää energiaa tekemiseen!☆

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! <3 Auringonvalo ja kevään/kesän tulo antaa kyllä todella paljon motivaaiota sekä energiaa! Mun täytyy vielä petrata ton syömisen ja rytmien kanssa viikonloppuisin haha :D

   Delete
 3. Heippa! Olisi mukavaa kuulla jatkossa että miten tuo sun projekti etenee! :) Oon aika kiinnostunut kaikista noista ohjelmista ja oon aina kiinnostunut kuulemaan muiden kokemuksia. Oon itse huomannut toimivimmaksi menetelmäksi mulle just kaikki tommoset missä on ruokavalio valmiina. Mulla myös helposti osa ruokailuista jää pois jos ei ole mustaa paperilla. Ruokailuvälit venyy liian pitkiksi ja sit illalla tekee mieli tyhjentää kaikki kaapit ja repiä irti kaikki sokerit mitä saa :D Ruokavaliota kun noudattaa niin ei tarvi itse juuri miettiä ja voi luottaa, että tulee syötyä tarpeeksi :)

  Mulla on kokemusta Fitfarmin dieeteistä, mutta oon pohtinut että haluaisin kokeilla jotain uutta kun on heinäkuussa häät tulossa ja matkaa vielä siihen tavoitekuntoon on... :) Tsemppiä tuohon sun projektiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Laitan ehdottomasti tänne postausta miten etenee ja tuloksista sekä fiiliksistä ylipäätään :) Sama täällä, kun on valmis ruokavalio niin ei tarvitse miettiä mitä saa syödä ja mitä ei ja tulee noudatettua ohjeita. Haha mulla sama homma, unohdan syödä ja illalla iskee kauhee nälkä ja tekee hirveesti mieli makeeta :D

   Oiih paljon onnea tulevista häistä ja kiitos paljon tsempeistä! <3 Fitfarmin dietti onkin ihan tuntematon mulle :)

   Delete
 4. Anonymous13/3/17

  Kun turhamaisuudelle ei löydy rajaa. Sä et tarvitse mitään ruokavalio ohjelmaa jne koska oot jo hyvässä kunnossa. Taas tällästä omantunnon nostattamista ja rahan tuhlausta mitä tyhmempiin asioihin. Etköhän ihan hyvin ole tähänkin mennessä pärjännyt treenien ja ruuan suhteen :D Ymmärtäisin jos olisit läski mutta kuten sanoin TURHAMAINEN :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous14/3/17

   Lopeta turhautuminen itse ja keksi itsellesi parempaa tekemistä kuin muiden haukkuminen ja arvostelu

   Delete
  2. Sä et voinut olla tosissaan tän sun kommentin kanssa? En edes viitti alkaa kirjoittamaan mitään sen pidempää tähän koska uskon että ihan itse tiedät että kirjotit jotain niin tyhmää tähän tekstiin.

   Delete
 5. Mä testasin Fit Verstaan Home Training Conseptia ja tykkäsin tosi paljon! Treeni ja ruokavalio olivat molemmat tosi monipuoliset ja tuloksiakin sain! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla että oot saanut tuloksia tuon kautta ja ollut tyytyväinen <3!

   Delete
 6. Anonymous19/3/17

  Kysymys tohon ruokavalioon liittyen: harkitsen ite sen ruokavalio-ohjelman ostoa, niin onko siinä minkä tyylisiä ruokia? Meinaan vaan kun oon opiskelija ja päivällä tulee syötyä aina koululla, että onko niisä helppo soveltaa :P

  ReplyDelete