PÄIVÄN POSITIIVISET


 • Auringonpaiste! Sain tuuletettua koko asunnon kunnolla ilman että tuli yhtään kylmä ja siivottua sekä vaihdettua lakanat kotona ennen iltavuoroon lähtöä. 

 • Kuntokuuri on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin. Ylösnousu tuolilta tuntuu jälleen tuskalta sekä nauraminen vihloo vatsalihaksiin joita oon heti aamusta tykittänyt, mutta pidän tästä kivusta. Se tietää tulosta.

 • Alan vihdoin parantumaan kaikenmaailman vaivoista joista oon kärsinyt muutaman viikon. Tunnen olon myös todella energiseksi siitä kun alotin kuntokuurin ja aloin syömään entistä terveellisemmin. Tänään kun mittasin niin vyötäröltä on lähtenyt 2,2cm. Okei, yhden sushit tuli vedettyä keskiviikkona,  mun mies kävi nimittäin salaa tilaamassa ne Voltilta kotiinkuljetuksella😤 😅.

 • Mulla on tänään vika harjoittelupäivä lasten ja nuorten parissa, viikonloppu on vapaa ja maanantaina pääsen jälleen vakituiselle työpaikalleni joka tarkoittaa sitä että palkaton loppuu! 

 • Otin muutaman kesäkurssin ja kesän jälkeen mulla on  opintopisteitä kasassa sen verran että saan alkaa virallisesti tekemään sairaanhoitajan sijaisuuksia. 

 • Oli kiva juoda aamulla mun poikaystävän kanssa rauhassa kahvit kimpassa, ilman kauheeta kiirettä.  Huikeeta että on löytänyt elämäänsä kumppanin joka on samalla sun paras ystävä. Kun luet tätä niin kiitos vielä näistä kuvien kukista & shampanjasta sekä tuoksusta.

 • Mun pojan koulu on mennyt erinomaisesti kuluvana lukuvuotena ja kohta se siirtyykin jo 5 luokalle. Ajatella kuinka nopeasti aika vierii, kohta ollaan jo saman pituisia. Olen kyllä jokainen päivä kiitollinen siitä että saan olla äiti!

Mikä sun päivän positiivinen on?


8 comments on "PÄIVÄN POSITIIVISET"
 1. Aaw sulla on kyllä niin ihanan olonen mies! Mistä tommosia löytää haha :D

  ReplyDelete
 2. Kuvat on aivan ihania ja todella upeita!<3 Oon samaa mieltä, että kumppanin kanssa kahvin juominen aamulla kiireettömästi on parhaita hetkia, haha. Pidän myös tuota miestäni parhaana ystävänä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Inka <3 Nimenomaan! Huippua <3

   Delete
 3. Anonymous25/3/17

  Tuli itsekkin hyvälle tuulelle tästä :) positiivistä on se että muutaman viikon kuluttua lennätän itseni lämpöön!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Oooi ihanaa lomaa sulle! <3

   Delete
 4. Anonymous25/3/17

  Onko tuo hajuvesi hyväntuoksunen? Näyttää haluttavan söpöltä purnikalta nimittäin :'D

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.