PÖRRÖISTÄ ASUA

Ennen kun siirryn viikonlopun viettoon, tulin päivittelemään  tänne tämän päivän asua jotka käytiin räpsimässä aamupäivällä. Rakensin asun ylle takista, jonka mun kaveri oli bongannu ja laitto viestiä mulle että se on ihan mun näköinen. Mä oon aikasemmin liikkeissä katsonut näin paksuja karva takkeja mutta oon aina päätynyt silti siihen ohuempaan ja ei niin tuuheeseen vaihtoehtoon.

Kun sain takin mun ystävältä ja kokeilin päälle, ihastuin tähän heti! Nyt himoitsenkin näitä mustana, harmaana, valkoisena jne jne. Onneksi kevät tekee tuloaan ja lämmöt nousee niin en ehdi hamstrata näitä kaappiin liiakseen. Ikuisena farkkujen ongelma löytäjänä bongasin myös täydelliset farkut Ginasta pari päivää sitten. Mulla on aina ollut vaikea löytää sopivan pituisia ja istuvia farkkuja joten yllätyin kun  kokeilin näitä. Tänään mun olikin tarkoitus hakea nämä samat farkut mustassa värissä mutta huomasin aamulla että mun poika oli ottanut lähtiessään mun pankkikortin mukaan kouluunsa, haha 😅. Ehkä hyvä näin, mulla on kauheen huono tapa hankkia samaa vaatetta eri värissä jos löydän juuri täydellisen kappaleen. Mitä mieltä te olette mun tämän  päivän asusta?

nilkkurit H&M farkut Gina Tricot takki Zara
laukku Louis Vuitton aurinkolasit BikBok
kello Michael Kors
19 comments on "PÖRRÖISTÄ ASUA"
 1. Anonymous11/3/17

  Sulle sopii ton mallinen takki, ehkä paremmin kylläkin mustana :)

  ReplyDelete
 2. Voi miten kiva asu, etenkin tuo takki on aivan ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooi kiitos, siistiä että oot tota mieltä <3

   Delete
 3. Aivan ihania kuvia ja asu on erittäin hyvännäkönen <3

  ReplyDelete
 4. Anonymous11/3/17

  Tuleeko vielä Thaimaasta vielä postausta?

  ReplyDelete
 5. en tiiä montako kertaa tää kommentti nyt tulee kun netti pätkii :'DD mutta siis: uuuu mikä asu ♥ noi farkut istuu täydellisesti ja takki on rakkautta! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah ihana! :D Kiitos kaunis! Mä tykkään kanssa näistä farkuista tosi paljon! <3

   Delete
 6. Anonymous11/3/17

  Miten saat pitää noin pitkii rakennekynsii töissäs? Etkö ole sosiaali ja terveysalalla. Tietääkseni noi on kielletty.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen tällä hetkellä lasten ja nuorten harkassa sairaanhoitaja opintojen osalta.. ei ole kyseessä sairaala joten nämä on sallittu :)

   Delete
 7. Anonymous12/3/17

  This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 8. Anonymous12/3/17

  Ei oo kasvatus oikein perillä(ei ihme). Poika ottanut pankkikortin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on tapana antaa kauppareissulle sille mun pankkikortti ja se sattu unohtumaan sen takin taskuun kun lähti kouluun :) että sellasta :)

   Delete
  2. Anonymous12/3/17

   Miksi ei saisi käyttää äitin pankkikorttia?! :D

   Delete
  3. Nimenomaan :D mitenköhä se liittyy käytöstapoihi :D

   Delete
 9. Tosi magee asu! Toi karvatakki on niin ihana <3!

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.