THAILAND PART II

Heip 💕  Nyt olisi luvassa toista osaa meidän Thaimaan reissusta. Jos et vielä ole ensimmäistä osaa nähnyt niin pääset katsomaan sen täältä. Monet teistä halusi mptä reissusta sekä meidän kohteista joten hiukan niiden pariin ensin. Valittiin matka niin että otettiin lennot ja hotellit erikseen ja näin päästiin valkkaamaan mieluisat hotellit sekä saaret minne suunnata. Bangkokkiin kun saavuttiin otettiin taksi jossa matkustettiin noin 450km kohti Koh Changia viikoksi.  Pidin kovasti kyseisestä saaresta,  varsinkin koska se oli rauhallinen. Siellä ei siis mitään yö-elämää ole. Vuokrattiin viikoksi mopot ja kierreltiin saarta mitä kerettiin katsomassa nähtävyyksiä ja ruokailemassa eri resorteissa. Snorklasin myös ekaa kertaa ja vitsi et oli siistiä! Merisiilit, merimakkarat etc haha. Vesiputoukset tähän aikaan vuodesta on sielläpäin kuivat mutta kierreltiin silti katsomassa niitä.
Vuokrattiin yhtenä päivänä kajakit ja kajakoitiin eräälle autiosaarelle jossa vietettiin päivä. Varattiin yksi päivä myös siihen että käydään katsomassa elefantteja joita mun poika odotti kovasti näkevänsä. Alunperin oli tarkoitus mennä ratsastamaan mutta kun kuulin miten niitä kidutetaan ei päätetty tukea sitä toimintaa. Ostettiin sen sijaa ruokaa niille ja päästiin syöttämään niitä. Ruoka oli erittäin edullista joka paikassa, perus Pad Thain sai noin 1,7e. Thai ruokaa tuli syötyä ihan kyllästymiseen saakka sen kahden viikon aikana, tuntuu että muutkin oli sitä mieltä kun lentokoneessa ilmoitettiin että ruokana Pad Thaita sekä lihapullia. Ennen meitä lentoemäntä ilmoitti että lihapullat on lopussa ja siinä olisi viimeinen jolloin mun mies huusi ''tänne ne pullat'' 😂😂.
Koh Changilta otettiin speed boat Koh Koodille joka kesti sen 2h. Koh Koodi on vielä rauhallisempi kuin Koh Chang ja siellä ei tietääkseni edes automaatteja ole ja törmättiin ohi ajaessa ehkä yhteen erittäin pieneen pubiin. Vesi oli tuolla saarella kirkkaampaa kuin Changilla ja maisemat todella upeat.
Vuokrattiin yhdeksi päiväksi myös speed boatti jonka kanssa mentiin kalaan. Voi sitä ilon määrää kun mun poika pääsi ajamaan sillä, itsehän olin ihan varma että ollaan nurin kohta haha. Vaihdettiin saarella hotellia kerran sillä haluttiin nähdä molemmat puolet saaresta jota kierreltiin mopoilla. Hieman pojat repes kun mentiin vuokraamaan mopo niin vuokraaja saapui feikin Louis Vuitton kypärän kanssa ja pinkin mopon, jotka sain omaan käyttöön haha.
Koh Koodilta matkustettiin veneellä Tratille, ja sieltä matkustettiin noin 450-500km Bangkokkiin yöksi. Yövyttiin hotellissa nimeltä Okura Prestike Bangkok, törkeen upee hotelli! Suosittelen ehdottomasti. Itse Bangkokkia ei kierrelty katsomassa juuri ollenkaan, käytiin yhdessä ostoskeskuksessa ja ruokailtiin hotellin ravintolassa. Aamulla käytiin vielä uimassa hotellin altaalla ennen lentoa. 
 Matka oli kyllä upea, sai todella levättyä. Tällä hetkellä suunnitteilla olisi seuraavaksi lähteä kiertämän jenkkejä, cant wait.

Happy wednesday everyone!  💕
18 comments on "THAILAND PART II"
 1. Tosi upeita kuvia, oli ihana postaus. Tosi iso peukku sulle että et tukenut norsuille ratsastusta, niillä on todellakin uskomus että eläin oppii alistumaan ihmisen tahtoon väkivalloin, ihan kamalaa!! :(Chiang maissa on Elephant nature park niminen paikka jossa on pelastettua norsuja turismilta sekä norsuvanhainkoti. Sinne kannattaa suunnata jos uusiksi thaimaahan tulee lähdettyä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitod paljon <3 joo kauheeta toimintaa
   :( kiitos vinkistä pitää ehdottomasti käydä jos vielä sinne matkustetaan <3

   Delete
 2. Anonymous1/3/17

  Ihanii kuvii :3 Sovitte kyllä hyvin yhteen <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous1/3/17

  Päivität nykyään liian harvoin tätä blogia. Vähän voisit aktivoitua enemmän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valitettavasti ei ole aikaa päivitellä tätä, opiskelut ja työt menee etusijalle <3

   Delete
 4. Aijai upeita otoksia taas! Tykkään kun oot kuvaillut rannalla paljon, ihania <3 Kyllä nuo kiikut kiehtoo, olisipa ihana istahtaa siihen ja uppoutua vaan maisemiin ja elämään:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunokainen <3 Ne oli kyllä upeita joka puolella ja ihanat maisemat :)

   Delete
 5. Anonymous2/3/17

  Jenkkien kiertäminen on todella kallista joten muutaman vuoden saat säästää.. kenen kanssa sinne suunnittelet meneväsi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mennään luultavasti tänä vuonna, poikaystävän kanssa :)

   Delete
 6. Oiih, kuulostaa niin ihanalta matkalta 😍 thaimaassa juuri tollanen kiertäminen kannattaa kun ei se eläminen siellä juurikaan maksa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan <3 kiitti paljon, matka oli kyllä upea <3

   Delete
 7. Anonymous2/3/17

  Ihanat noi sun shortsit! Mistä ne on :)?

  ReplyDelete
 8. Ihanan näköistä! Mie olen vähän välttänyt lentämistä ekologisista syistä, mutta nämä postaukset kyllä houkuttelevat reissuun!

  ReplyDelete
 9. Aivan ihania lomakuvia. Mun suosikit on noi kaikki keinukuvat <3

  ReplyDelete
 10. Upeita kuvia! :) Thaimaa ei ole oikeastaan ikinä ollut omaan makuun kiinnostavimpia matkakohteita, mutta ihan tajuttoman kaunista näyttää olevan kirkkaine vesineen kaikkineen - ehkäpä pitää ottaa tämäkin kohde harkintaan matkoja suunnitellessa! :) ^^

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.