ARMY GREEN


Näitä kuvia katsellessa iski jälleen järkyttävä tarve saada toi tatuointi pois mun kyljestä, en pidä siitä yhtään. Tää on taas yksi niistä kerroista kun äiti oli oikeassa ja sanoi '' vanhempana sua kaduttaa'' niin kyllä. Seuraava projekti onkin tuon poisto kokonaan. Olen jo jonkin aikaa etsinyt sopivaa paikkaa mutta tuntuu että suomeen ei ole vielä tullut niin tehokasta laaser konetta joka hoitaisi homman muutamalla kerralla pois alta mitä esim ulkomailla on saatavilla. 

Nyt kun pitkät pyhät on ohi, voi jälleen keskittyä treenaamiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Mulla on ollut kauhea olo kun söi pääsiäisenä kaikkea roskaa, huomaa kyllä minkälainen vaikutus terveellisellä ruokavaliolla on mm vireystilaan.  Tavanomaisesti pidän herkkupäivän kerran viikossa, nyt niitä tuli pidettyä neljä.  Mun ruokavalioon ei siis kuulu ollenkaan peruna, pasta, vehnä ja riisi (suhsia ei lasketa) ja nyt kun niitä tuli maisteltua jonkin verran niin kyllä turvottaa. 

Pääsiäistestä vietettiin muutama päivä mun miehen kanssa Haikon kartanossa ja sunnuntaina suuntasimme yhdeksi yöksi Hankoon sukulaisten luoksi. Mitä tuohon Haikon kartanoon tulee niin oli kyllä erikoinen ''kylpylä reissu'' sillä ei kylvetty kertaakaan. Perjantaina kun saavuimme sinne meillä oli niin kova krapula että maattiin ja käytiin hampparilla. Lauantaina brunssin jälkeen suunnattiin
vanhaan Porvooseen jossa viihdyttiin 10h joten käytännössä käytiin vain nukkumassa kartanossa. 😅 Ehkä ensi kerralla onnistutaan viettämään siellä aikaakin kun sinne asti mennään.  Miten teidän pääsiäinen suju?


8 comments on "ARMY GREEN"
 1. Anonymous18/4/17

  Ai siis, kuka tuossa sun instakuvassa kylpee? ;) upea kuva anyway <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siinä kuvassa istun ammeessa, menimme kylpylään jossa on spa / poreammeet/ uima-altaat jossa emme käyneet :) kiitos <3

   Delete
 2. Anonymous18/4/17

  Hei, mistä noi housut on?

  Ps. Sulla on ihana vartalo <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! <3 Ne on ostettu stadiumista, merkkiä en muista ;o

   Delete
 3. Anonymous19/4/17

  ei se varmaan ihan hirmu hankala prosessi ole toi tatskan poisto, kun parhaitenhan se tehoaa mustaan väriin mitä sullakin näkyy olevan. Mut eihän toi nyt paha ole, tavallaan ihan nätti. Tietty jos et itse tykkää yhtään, niin eikun poistoon vaan.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kehuista! <3 itse en pidä siitä ollenkaan jonka vuoksi haluan pois.. ainoa ongelma on se että suomen koneet ei ole niin tehokkaita vielä kuten ulkomailla ja poistoissa joutuu käydä miltein 10krt kun haalistaa vähä kerrallaan..

   Delete
 4. Anonymous20/4/17

  Etkö vielä ymmärrä parin ja muutaman eroa. Oltiin muutama pvä kylpyläs. Ollaan muutama viikko thaikuis(2viik.) Pe menitti kylpylään ja sunnunt. lähditte pois. Miten siitä saat muutaman pvän????? Kuulostaa vaaralliselta jos opiskelet hoitoalalla. Kääk!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kääk hanki elämä jo! Ps. Olen ollut hoitoalalla jo 6 vuotta joten no problemos! <3

   Delete