DENIMBOOTS

Haha, tää on jo kolmas kerta kun avaan tän blogikentän tämän päivän aikana. Ekana tarkoitus oli kirjoitella kotona, mutta hukkasin ajankulun ja juuri kun aloin kirjoittamaan huomasin että mun piti olla tapaamassa mimmejä keskustassa. Siinä hälinässä päätin ottaa koneen mukaan, jotta ratikassa saisin tämän julkaistua. Koska kyseessä oli 10min matka, niin ei siitäkään tullut mitään. Nyt istun Vanhassa Skifferissä mimmien kanssa dinnerillä viinilasi vieressä julkaisemassa tätä ulos. 

Mutta tässä siis alkuperäinen aloitusteksi: Pika moikat, ennen kun siirryn viikonlopun viettoon. Tällä kertaa tulee hieman erilaisempaa asupostausta ainaisten ulkokuvien sijaan. Kävin alkuviikosta studiolla kuvauttamassa muutaman lookin. Molemmat asut koostuivat Ferrerin vaatteista jotka ovat tämän hetken top lemppareissa. Varsinkin nämä kuvien farkkusaappaat, ihanat! Niiden kanssa varmasti saa kivoja kesäisiä asuja yhdisteltyä. Huppari on myös omaan makuun ja tyyliin sopivan rento ja hieman poikamainenkin jopa. Mitä mieltä te olette?  

saappaat Ferrer huppari Ferrer 

Hauskaa viikonloppua sinne! 💕


17 comments on "DENIMBOOTS"
 1. Onpa ihanat kengät. Olen hulluna farkkuun ja noi on just ihan täydelliset! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos <3 mä diggaan näistä kanssa!

   Delete
 2. en aluks tykänny tämmösist farkkusaappaista yhtään mut nyt on vaihtunu mielipide iha päälaellee ku nähny eri asuja näide kans, ihan super mageet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul oli sama alussa kun näin näitä alussa! Mut nyt diggaan tosi paljon! <3

   Delete
 3. Anonymous27/5/17

  Hei! Mun on jo pitkään pitänyt kysyä et ootko minkä pituinen? Ite kun en ole mikään hujoppi niin sit usein etenkin takit ja mekot näyttää ihan hulluilta mun päällä kun taas jonkun pitemmän päällä. Pystyisi paremmin arvioimaan sopisko itelle samanlainen asu.

  Onnea ja menestystä opintoihisi! Itse olen jo 5 vuotta työskennellyt sairaanhoitajana mut tää on kyl semmonen työ et uuden oppiminen ei lopu ikinä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Oon 158cm pitkä :) sama ongelma täällä noitten mekkojen kanssa :D

   Kiitos paljon! Vielä vuosi jäljellä niin tokat paperit kourassa <3 haha jep!

   Delete
 4. Anonymous27/5/17

  Missäpäin hkiä asut? Mietin vain tuota 10min :D

  ReplyDelete
 5. Noi saappaat on ihan perfection! 😍❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Linda <3 oon samaa mieltä!

   Delete
 6. Apua mitkä saappaat!♡♡ Ihan tosi makee look ja tyylikkäät kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!! <3 super että oot tota mieltä!

   Delete
 7. Anonymous6/6/17

  Me lähdetään just Columbiaan ja sieltä Venuzelaan josta lento Losiin. Sit Las Vegas . Aika alkaa loppumaan. Mut katsotaan vielä;) Malediiveilla oltiin talvella 2 viikkoa, suosittelen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooi kuulostaa ihanalta <3 kivaa reissua!

   Delete
  2. Anonymous7/6/17

   Kiitos samoin teille :) eikö kohta lähtö :)

   Delete
  3. Kiitos <3 joo maanantaina :)

   Delete
 8. Siis miten sä saatkin kaikki vaatteet näyttään niin hyvältä!! Nää farkkusaappaat on kaikkee muuta kuin mitä itelleni hankkisin, mut nyt kuule haluisin tämmöset kuitenkin :D Mut ei ne kyllä mun jalassa näin mageilta näyttäisi!

  ReplyDelete