ON THE FLOOR

Musta on tullut näillä viime viikoilla tosi laiska asu kuvaamisen suhteen. Osittain syy siihen on ollut viimeaikainen erittäin epävakaa sää. Päivän aikana on satanut vettä, räntää, lunta ja paistanut aurinko. Kun on katsonut ikkunasta ulos ja ilma näyttänyt aurinkoiselta, puet nahkatakin päälle, astut ovesta ulos ja seuraavaksi alkaa sataa räntää. Ehkä nyt kuitenkin ilmat alkaa lopullisesti lämpenemään sillä eilinen ja tämä päivä ovat olleet aurinkoisia. 

On muuten helppoa laittaa kamera kauko-ohjaukselle ja räpsii kuvat makkarin lattialla ilman että tarvii lähteä ulos haha. Saatan kuulostaa erakoituneelta, mutta en sitä ole.  Välillä sellaiset päivät kun ei ole mitään suunnitelmia vaan saat oman aikataulun mukaan tehdä just mitä haluat, milloin haluat on parhaita. Ei tarvitse miettiä sitä että olet sopinut jonkun kanssa tapaamisen keskustassa tiettyyn aikaan räpsiäksesi asioinnin yhteydessä asukuvat. 

Täällä toivutaan vieläkin vapun vietosta. Lähinnä ruuan suhteen, tuli nimittäin syötyä tuon muutaman päivän aikana hodareita, pizzaa, jäätelöä, hampurilaisia, karkkia, voileipäkakkua, munkkeja jne. Tänään oon taas siirtynyt terveellisen ruuan pariin ja tuntuu muuten niin hyvältä. Koska olen pääsääntöisesti jättänyt vehnän kokonaan pois niin vatsa tuli todella kipeäksi nyt kun sitä jälleen söi. Ehkä jatkossa kun herkuttelen kerran viikossa syön jotain muuta kuin vatsassa turpoavaa vehnää. Miten teidän vappu sujui?
paita ja farkut Zara 

Huippua tiistaita sinne kaikille!
10 comments on "ON THE FLOOR "
 1. Söpöt kuvat, ja upea sinä! :)❤ täälläkin tuli pikkuisen liikaa taas herkuteltua vapun aikana, mutta mitäs pienistä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos paljon <3 Haha jep, mitäs pienistä :D

   Delete
 2. Anonymous3/5/17

  Miten tuo kaukoohjaus toimii ja mikä kamera sulla on siis? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olympus pen e-pl7 ja mulla on asennettuna iphoneen sen ohjelma josta laitan kaukoohjauksen päälle. Kuvat räpsin puhelimen kautta :)

   Delete
 3. Anonymous3/5/17

  Heippa! Toi ign jumpsuit, oliko niitä muissakin väreissä Ferrerillä? En heidän nettisivuilta löytänyt siksi täällä huutelen :D täydellinen puku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Agree! Diggaan kanssa siitä tosi paljon <3 Hmm en osaa yhtään sanoa löytyykö liikkeestä muita värejä :o Nettisivuilla ei ole läheskään kaikki tuotteet mitä liikkeestä saa, suosittelen menemään paikan päälle tai soittamaan :)

   Delete
 4. Niin kaunis!<3 Noi farkut on super mageet!

  ReplyDelete