SOME HEALTHY STUFF

Hieman terveellisempää postausta. Sain jokunen aika sitten postitsta läjän terveystuotteita Fitnessfirst nettisivuilta joista ajattelin raapustaa muutaman sanan tänne. Yllättävän laaja valikoima tuotteita heillä myynnissä. Osa näistä tuotteista on mulle vieraita ja osa entuudestaan tuttuja.


Kaikista mielenkiintosin näistä tuotteista on ehdottomasti nokkosenjuuriuutejauhe josta oon lukenut paljon hyvää. Lukemani mukaan se edistää sekä vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa. Nokkosenjuuriuutejauhe on erinomainen lisä myös fyysistä suorituskykyä tarvitseville, se saattaa pitää vapaan testosteronin verenkierrossa, jotta se ei kiinnittyisi SHB -globuliiniin, joten se on elimistön käytettäväksi. Saa nähdä huomaako sitä minkäänlaista terveysvaikutusta mutta pidemmän päälle uskon sen tekevän vain hyvää keholle.
Chia-sieminiä olen syönyt jo jonkin aikaan joten ne on entuudestaan tuttu tuote. Nämä siemenet sisältävät proteiinia, kuitua, kaloreita, magnesiumia, sinkkiä sekä muita vitamiineja. Lisäksi ne sisältävät antioksidantteja jotka estävät ihmisen kehossa vapaiden radikaalien syntymistä, jotka voivat vaurioittaa soluja ja johtaa vanhenemiseen ja syöpään.

Death before decaf. Kahvin ystävänä odotan tältä tuotteelta paljon. Kaikki luomu on welcome, toivottavasti maistuu yhtä hyvältä kun juhlamokka. Siistiä tässä kahvissa on se että sen alkuperämää on Honduras, jossa olen asunut nuorena monta vuotta ja pidin heidän kahveista paljon.
Merileväjauheen sisältämä jodi tukee normaalia kognitiivista toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa. Se tukee myös hermostoa ja ihon hyvinvointia sekä lasten normaalia kasvua.

Suklaan ystävänä raakasuklaat ovat aina tervettulleita, jotka ovat luonnollisesti terveellisimpiä kuin se fazerin levy.  Nää raakasukaacashew pähkinät oli myös tosi jees!
Onko teillä jonkin näistä tai samantyylisistä tuotteista käytössä?  

yhteistyössä Fitnessfirst
4 comments on "SOME HEALTHY STUFF"
 1. Anonymous1/7/17

  Itse oon aika skeptinen kaikkien näiden superfuudien ynnä muiden suhteen.. lieneekö toimivan edes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse ainakin uskon niiden vaikutukseen ja uskon että niistä on hyötyä :)

   Delete
 2. Anonymous2/7/17

  Itse olen käyttänyt pidemmän toven tuota nokkosta ja on kyllä sanojensa väärti :)

  ReplyDelete