SOME COSMETICS

Heippa. Vielä yksi ''tuotteiden esittely'' postaus jonka jälkeen palaillaan asujen ja muiden asioiden pariin täällä. Moni teistä on varmasti tutustunut Oletkaunis nimiseen verkkokauppaan, josta ajattelin esitellä nyt muutaman tuotteen.  Itse pidän heidän laajasta valikoimasta ja varsinkin siitä että heiltä saa tilattua Jeffreen meikkejä ja toimitus on erittäin nopeaa.
Jeffrree star - skin frost- ice cold: Tästä tuotteesta mä diggasin! En aikasemmin ollut käyttänyt Jeffreen tuotteita mutta on kyllä maineensa arvoiset. Tämä korostuspuuteri on tosi pigmenttinen ja sillä saa tosi hyvän lopputuloksen. Tuotetta voi käyttää kuivana sekä kosteana riippuen toivotusta intensiivisyydestä. 

Jeffree Stae- Velour liquid lipstick: Sama pätee tämän tuotteen kanssa, täydellinen. Yleensä en laita huulipunaa kuin alkuillasta sillä kun tulee pussailtua ja halailtua kundin kanssa niin sitä huulipunaa on joka paikassa. Kokeilin tätä ja yllätyin siitä kuinka nopee tää kuivu ja tästä ei irronnut mitään väriä kun kättäni pussailin 😂 .

Treat huulipuna: Tää brändi oli mulle ihan vieras entuudestaan. Selaillessa heidän valikoimaan ensiksi ihastuin heidän väreihin joista lemppari on Escape. Lisäksi näissä on runsaasti pigmenttiä ja näyttää tosi hyvältä huulilla.
Doll face, little black mask: Tämä hiilipohjainen kasvonaamio hoitaa laajentuneita ihohuokosia, punoittavia näppyjä, sameaa ja epätasaista ihosävyä. Lisäksi tämä maski lievittää tulehdusta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Glov-on the go: Tän suhteen mä olin alussa tosi skeptinen. Mietin että miten tämä meikinpuhdistusliina poistaa meikin ilman kasvojenpuhdistusaineita pelkän veden avulla. Kun sitä kokeilin niin olin kyllä positiivisesti yllättynyt. Kaikki meikki irtosi tuohon liinaan ja se oli super pehmeä kasvoilla. Ihan paras tuote, varsinkin matkustaessa ja landella! Puhdistusteho perustuu elektrostaattiseen mikrokuituteknologiaan, joka poistaa meikin kasvoista magneetin tavoin. 


Batise kuivashampoo: Tämän brändin kuivashampoon ovat olleet jo pidemmän aikaa mulla kovassa käytössä. Nää tuoksuu tosi hyvältä ja laiton jälkeen hiukset näyttävät tosi puhtailta. Diggaan näistä myös siksi että ei tee tukasta tahmeaa ja hiukset on helppo kammata. 

Creightons shampoo & hoitoaine: Nää kanssa on mulle ihan uus tuote, en niitä niin paljon itseasiassa ole vielä testannut että voisin niistä arviota antaa. Mulla on tapana vaihtaa joka kerta kun kulutan loppuun shampoon ja hoitoaineen merkkiä, koska se pitää hiukset hyvänkuntoisina. Uskon myös näiden tuotteiden olevan tosi jees tukalle!

Ecotools siveltimet: Tämän merkin siveltimiä oon käyttänyt jo pitkään ja nää on kyllä tosi laadukkaita. Koska en oo mikään master meikkaaja niin yleensä käytän noista paketeista vaan yhtä sivellintä joka on se kaikista isoin. Jos se sattumoisin on hukassa niin silloin käytän noita muita haha.

Käytättekö te tai onko jokin näistä tuotteista teille tuttu? 

pst. Ensi postauksessa olisi luvassa arvontaa pitkästä aikaa, joten pysykää kuulolla!

Yhteistyössä Oletkaunis.fi*

7 comments on "SOME COSMETICS"
 1. Anonymous8/7/17

  En ole kokeillut Jeffreitä, liian kalliita. hmstä saa ihan yhtä hyvää huulipunaa ja korostuspuuteria alle 5e.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos et ole kokeillut niin et voi verrata että "ihan yhtä hyvää" :) on ne kyllä vähän kalliita mutta myös laadukkaita <3

   Delete
 2. Anonymous8/7/17

  Kyl toi sun letti on juursta ihan paskasen näköinen. ja paskanen se on,,,hyi vittu miten voit nukkua kaikes paskass mitä sun hiukset kerää päivittäin. no ei sulla muutekaa järki juurikaan juokse,ymmärrettävää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. tätäkö asiaa olet pohtinut lauantai yönä kun olet eksynyt mun blogiin? #goals ✌🏻✌🏻💁🏼

   Delete
 3. Anonymous9/7/17

  Miksi sun naama on kokoajan turvonnut? Oisko aika ottaa jo noi kokkarepäpsyttimet pois. Sulla on luomet painunut ihan alas jo!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mind your own shit giirl <3

   Delete
 4. Hei jes! Mä mietinkin, mikä puna kestäis OIKEASTI käyttöä. Kiitos vinkistä! :)

  ReplyDelete