CANNES

Palataan vielä matka-aiheiseen kirjoitukseen. Kirjoittelinkin tänne jo muutamia postauksia meidän Euroopan reissuta, jos et ole niitä vielä lukenut niin tässä linkit: Rooma, Pisa & Alassio, Monaco&Nizza

Nizzasta suunnattiin junalla Cannesiin jossa meidän oli alunperin tarkoitus olla kaksi päivää joka vaihtui kolmeen päivään sillä oltiin möhlitty meidän seuraavan kohteen hotellin varaukset ja ne ei ollut mennyt läpi 😅. Onneksi ei menty paikanpäälle palloilemaan ja onneksi hotellissa oli vielä tilaa yhdeksi yöksi. 

Cannes oli yksi meidän lempi kohteista reissussa joten kolmas päivä siellä oli tosi jees. Voisin ehdottomasti mennä kyseiseen kohteeseen vielä tulevaisuudessakin lomalle. Oon aikasemmin kuullut ihmisiltä että Cannesissa on tosi kallista oleskella ja että ruoka sekä juoma on ihan yli-hinnoteltua mutta meidän mielestä se kulki samassa hintaluokassa suomen kanssa. Kyseinen mestahan oli ihan paratiisi, todella siistit kadut, hiekkarantaa, shoppailtavaa sekä hyvää ruokaa ja erinomaista asiakaspalvelua. Jengi juos tuolla luxus autojen perässä kameroidensa kanssa joita kyseinen kaupunki oli täynnä. Ainoo miinus oli se että siellä puhuttiin todella huonosti joka puolella Englantia ja kommunikointi oli ajoittain hieman hankalaa haha. Käytiin tsiigaa myös Cannesin yöelämä ja pidettiin tosi paljon ulkoilmaravintoloista jotka sijaitsi rannalla. Tosi hyvä meno, live esityksiä ja hyvää musiikkia. Tässä hieman kuvia kyseisestä mestasta 👇. Seuraavaksi kirjoittelen tänne hieman Pariisista.


  

8 comments on "CANNES"
 1. Ihana postaus! <3 seurailin teidän matkaa snäpistä!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos <3 Ai seurasit, kiva kuulla!! :)

   Delete
 2. Anonymous1/9/17

  Sika kivoja kuvia tässä postauksessa, kunnon matkakuume kyl tulee, kun ois varaa tommoseen kunnon trippiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Katri, tosi kiva että oot tota mieltä <3

   Delete
 3. Aivan ihania reissukuvia <3

  ReplyDelete
 4. Anonymous2/9/17

  Toi eka kuva on niin huikee :Ddd

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Mä diggaan siitä kans :D

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.