FROM THE ROAD


Viimepostauksesta kun olimme Roomassa suuntasimme vuokra-autolla Alassioon johon matkaa oli noin 600km. Pysähdyimme matkan puolivälissä Pisassa jossa käytiin tsekkaamassa se kuuluisa kalteva torni. Alassio oli kyllä upea mesta, suosittelen kyseistä kohdetta ehdottomasti. Siistit kadut, söpöt eriväriset talot, kukkia ja paljon rantaa. Itse pidin enemmän Alassiosta kuin Roomasta, johtuen varmaan siitä että oon aina fiilannut rantoja ja rennompaa sekä rauhallisempaa meininkiä lomalla. Roomassa taas oli kuitenkin omat hyvät puolet, paljon kauppoja, nähtävyyksiä, jne joita kierreltiin mopolla kätsästi.  

Nyt saatte taas näitä phonella räpsittyjä kuvia, uskon että en tule koko reissun aikana tota järkkäriä käyttämään joten seuraavatkin postaukset tulee olemaan samaa laatua. Koska näitä on tullut otettua roadtripin aikana aikalailla niin lisäsin tähän postaukseen Pisasta ja Alassiosta muutamat napatut kuvat.

Alassiosta lähdettiin Monacoon yhdeksi yöksi ja tällä hetkellä ollaan Nizzassa oltu kolme päivää, meillä on hetken kuluttua check out hotlalta ja suunnataan Cannesiin. Mutta nyt niitä kuvia👇.

16 comments on "FROM THE ROAD"
 1. Oi miten makeita kuvia oot räpsinyt ja ihan älyttömän siisti toi eka kuva hahaha! :")<3

  ReplyDelete
 2. Vau mitä kuvia, näyttää kyllä niin ihanalta reissulta!! :)

  ReplyDelete
 3. Kivoja kuvia matkalta! Toivottavasti ehditte nauttimaan monista kivoista kohteista ja toisistanne! :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Anonymous16/8/17

  Ei teistä kyllä valokuvaajiksi ole;). Muutamasta upeasta nähtävyydestä kuva esim Roomasta. Rakennukset yms näkyi vain osa. Cannes ja Monaco ovat aivan upeita paikkoja. Ihme ettette saaneet kuvia sieltä. Cannesissa ette tainnut käydä edes. Mikähän oli ton reissun pointti???. Päästä vaan jakaa nyt ollaan siellä ja siellä. Plääh......

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei lähdetty reissuun kuvaamaan kaikkia mahdollisia rakennuksia ja mestoja tänne blogiin. Ihan kuvamuistissa ne kyllä on ja säilyy :) Kuvat on otettu kännykällä, joten en ole edes panostanut niihin ja tarkoitus ei ole tulla edes valokuvaajaksi :) Mitä monacoon tulee niin sieltä en ole edes vielä postausta ulos julkaissut ja Cannesissa oltiin 3pv ja samaa pätee siihen <3

   Delete
 5. Anonymous19/8/17

  huh onpas takapuoli karvanen, tainnu sheivaus unohtua sielta....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kasvaako sulla takapuolessas karvoja kun tollanen kommentti tulee ees mieleen ? Sä oot vissiin tottunu sheivailemaan sitä takapuoltas tästä kirjotuksesta päätellen :D priceless <3

   Delete
  2. Anonymous19/8/17

   Mä en nähnyt karvoitusta juurikaan. Mutta jotakin ihme nystyröitä. :) piti zoomata huvikseen anon kommentin vuoksi. ;)

   Delete
  3. Istun kalliolla joka luonnollisesti painaa ihoa lisäksi perseeni on märkä. Voitteko keksiä muuta tekemistä kuin zoomata mun persettä :D jos menisitte peilin etee ja kattelisitte mitä sieltä omasta löytyy, lupaan että yllätytte! Peace!

   Delete
 6. Anonymous19/8/17

  Mikä oli teidän autovuokraamo ? Saitreko sillä ajeltua myös Ranskan puolelle? Laittaisitko vielä oman postauksen hotelleista. Mihin muuten laitoitte auton Parkkiin Nizzassa ? Me oltiin kanssa Nizzassa ja pärjäiltiib busseilla, ratikalla ja junilla😁aateltiin ensin vuokraa auto, mutta ajatus joka päiväisessä parkkipaikan etsimisestä ahdisti, joten jäi sit vuotamatta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Palautukset toimii autovuokraamoilla kätsästi eri kaupunkeihin joten se oli tosi easy :) hotellilla oli parkkipaikka Nizzassa ja muuten sieltä löytyi meidän mielestä ihan kivasti tilaa jos parkkeerattiin muualle :) hotelleista en ajatellut erikseen postausta tehdä, kuvailin joistakin niistä snäppiin klippejä mutta en ole esim ottanut kuvia niistä. Ei matkusteltu koko matkaa autolla, otettiin myös muutama juna jos siittyminen oli tosi lyhyt :)

   Delete
  2. Anonymous19/8/17

   Mikä sen hotellin nimi oli,jossa hyvä parkkipaikka? Muistatko?

   Delete
 7. Anonymous21/8/17

  Mikä oli hotellinne Nizzassa?

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.