PARIISI

Last one..Pariisi oli meidän roadtripin vika kohde jossa vietettiin kaksi yötä. Ennen Pariisiin tuloa suuntasimme Cannesista yhdeksi yöksi Marseilleen josta lennettiin Pariisiin. Aluksi mietittiin jos vuokrattaisiin auto, mutta matkaa oli noin 800km joten oltais menetetty siinä yksi kokonainen päivä. Lento sen sijaan kesti vain 1h 20min ja hintaa sillä oli vain 50e. Lennon ansiosta oltiin jo aamupäivästä Pariisissa joten ehdittiin näkemään kyseistä kaupunkia enemmän.
Mitä Pariisiin kohteena tulee niin nyt kun sen olen nähnyt niin en ymmärrä miksi sitä hehkutetaan niin paljon. Varsinkin sanoilla ''paratiisi'' ''unelmien kohde''. Olihan siellä joo se upea Eiffel torni joka oli ehdottomasti näkemisen arvoinen, varsinkin illalla kun valot sytytettiin, oli tosi siistiä istua picnikillä siinä nurmikolla ja viettää iltaa. Meistä tuntui että se kaksi päivää oli riittävä ja mesta oli jo ''nähty''. Joka puolella vilisi suunnaton määrä turisteja ja jos suoria ollaan niin Ranskalaiset oli todella monessa kontaktissa epäkohteliaita. Oli sitten kyse ravintolasta tai kadulla kävelemisestä. Ajoittain jopa tuntui epämukavalta istua ravintolaan kun tuntui että sinne ei haluttu turisteja. Hotellilla sen sijaan palvelu oli erinomaista! Voi toki olla että en sen takia kokenut paikkaa niin maagiseksi sillä fiilaan enemmän rantakohteita ja rauhallisuutta. En pidä ollenkaan isoista tungoksista ja isoista turisti rysistä. Joten jos itse pidät kaupunki lomailusta niin uskon että tulet ehdottomasti pitämään Pariisista. Anyway, paikka oli kuitenkin nähtävyyden arvoinen ja olihan siellä se oma charmi mutta jos jatkossa pitäisi miettiä minne meidän roadtripin kohteisiin palaisin lomailemaan niin voiton vie ehdottomasti: Alassio, Nizza, Monaco, Cannes. Alla muutama kuva mitä tallentui Pariisista 👇.
 


17 comments on "PARIISI "
 1. Meil on Pariisista kans vähän epämiellyttävä kuva, siel ollaan ylimielisiä, on likasta ja kallista ja porukka ei tykkää ulkkareista (varsinkaan jos ei puhu ranskaa).

  Upeita kuvia kuitenki ootte saanu täältä(kin) 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, huomas kyllä useampaan otteeseen että osa niistä oli tosi ylimielisiä :D kiva kuulla että ei olla ainoita ketkä tätä mieltä :D voi kiitos paljon!! <3

   Delete
 2. Ihana postaus, taas kerran <3 :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous4/9/17

  Ihania kuvia teistä taas! Varmaan huippu hyvii noi macaronet ulkomailla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Katri <3 jooo noi oli kyllä tosi hyviä!! :p

   Delete
 4. Apua miten ihania kuvia! <3

  ReplyDelete
 5. Anonymous5/9/17

  mainitsit että kaikki kuvat otettu puhelimen kautta. Että järkkäriä et ottanut edes esiin. Kumma. Koska iphoneen ei mahdu koko eiffel torni. Taisi sittenki olla järkkäri kädessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole järkkärillä otettu, vaan mun miehen goprolla :)

   Delete
  2. Anonymous6/9/17

   mistä näitä turhia kitisijöitä sikiää melkeen joka sun ikiseen postaukseen :D elämän hankkiminen tulisi joillakin äärimmäisen hyvään tarpeeseen..

   Delete
  3. Ei mitään aavistusta, miten ees jaksaa :DSamaa mieltä! <3

   Delete
 6. Anonymous7/9/17

  Ootte kyllä niin hyvännäkönen pari! ��

  ReplyDelete
 7. Anonymous9/9/17

  No en tiedä hyvännäköisestä. Pistänyt vaan silmään just toi tyyli. Ainakin noissa reissukuvissa. Toinen puketui lippikseen ja shortsii kun menossa skeittaa. Toisella pikkumustaa ym mekot kun baaris olis aikansa kuluttanut .Ainiin ilmanko upeat kuvat kohteista jäi. :) meidän piirissä ei oo kukaan halunnut/ kaivannut Pariisia ainakaan 6 vuoteen. Todellakin vähäntietävien unelmamesta :) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisko siellä pitänyt olla puku päällä ja esittää jotain mitä ei oo? Jos reissataan niin eiköhän se ole ihan fine että kulkee lippis pääs ja shortsit jalassa? :D ja mitä tuohon "pikkumustaan" tulee niin se on ihan arkimekko eikä mikään baarimekko :) Se on kiva että teidän piireissä pyritään muihin maihin <3 me ollaan avoin kaikelle :)

   Delete
 8. Anonymous10/9/17

  Pesisit noi hiukset joskus. Ihan likaiset ja huomaa hyvin kun ne on kiinni.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.