PARTNERS IN CRIME


Tällä kertaa hieman erilaista postausta, nimittäin matching asua mun miehen kanssa. Bongattiin jokunen aika sitten googlea selatessa Partners in crime hupparit jotka pistettiin heti tilaukseen! Ihan super siistit! Alun perin kun käytiin kuvauttamassa nämä asut, niin tarkoitus oli saada joku siisti mustavalkoinen kuva muistoksi seinälle, mutta päätin lopulta jakaa myös muutaman tänne.  Mun mielestä nämä kuvat on just meidän näköiset, rennot. Jack Daniels pullokin oli pakko ottaa messiin haha.

Ihana luoda muistoja joita voi katsella vanhempana ja näyttää lapsenlapsille haha. Varsinkin tälläiset matching asut on ihan lempparit. Saa nähdä mikä näistä valitaan teetettäväksi sillä mä pidän näistä kaikista. Mikä näistä on sun lemppari?16 comments on "PARTNERS IN CRIME"
 1. Aivan sairaan makeita kuvia! Varsinkin toi viimeisin ♡

  http://www.millat.fi/

  ReplyDelete
 2. Anonymous15/9/17

  Ehdoton lemppari toka tai tokavika kuvaksi! <3 Paljon toi paita makso? Mistä siis tilasitte?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos <3 Alle 30e oli+ postikulut :) Ebaysta!

   Delete
 3. Noi oli sika kivat ku laitoit sen yhenki kuvan instagramiin, ois kiva ehk joskus hankkii tommoset. Pakko ehk joululahjaks hankkii semmoset hölmöt holiday paidat molemmille :D

  ~ Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katri <3 Haha jooo hanki ihmeessä, olis kiva idea :D

   Delete
 4. Anonymous15/9/17

  Jos olisit elämääsi tyytyväinen ja suhteesessa onnellinen. Et tarvitse blogin yms ylläpitoa.ELi kysymys sulle ??? Mitä blogi antaa sulle?.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Vuoden läppä :D et voi olla tosissas :D Tarkoittaako se sitä että ei ole elämään ja parisuhteeseen tyytyväinen jos pidän blogia haha :D

   Delete
 5. Anonymous16/9/17

  Ihania kuvia!! Mistä ostitte hupparit?? :D

  ReplyDelete
 6. Anonymous19/9/17

  Hohoh!! Milloin oot ajatellut alkaa käyttätyä kun aikuiset?. Pahasti on murrosikä jäänyt väliin kun kolmenkympin hujakoilla pitää leikkiä teiniä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En koskaan <3 yksi elämä ja mä elän tän just siten miten ite haluan! Ei tarvii seurailla mua jos sua häiritsee mun jutut :)

   Delete
  2. Anonymous21/9/17

   :) just kun teinin suusta.Huhhuh. Noloa.

   Delete
  3. Hassua miten paljon päivystät mun blogia <3

   Delete
 7. Anonymous3/10/17

  Paljon hienompiakin kuvia olis saanu. Lähikuvaa teistä, pullosta ja autosta. Nyt kaikki jää niin raa'aksi ja etäisen kylmäksi, tönkköä. PS otsikko on väärin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos mielipiteestä <3 otsikko on oikein :)

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.