CLUSE WATCHES

Nyt olisi luvassa kello aiheista postausta. Mä oon aina ollut kunnon kello friikki, jos unohdan laittaa sen ranteeseen ulos lähtiessä niin tulee heti fiilis että jotain puuttuu. Luotto kelloina mulla on ollut jo vuosia Michael Korsin kellot mutta nyt päätin ottaa kokeiluun vaihteluksi jotain muuta, nimittäin Cluse merkkisen brändin kellot.  Jos et ole aikaisemmin kuullut Cluse verkkokaupasta niin se on suomalainen verkkokauppayhtiö jossa on laaja valikoima naisten kelloja.

Mun mielestä heidän kellot on tosi siistejä, erityisesti pidän siitä että heillä on tosi laaja värivalikoima joiden avulla saa eri asuihin luotua kivoja yksityiskohtia. Sain kokeiluun heidän uutuus La Roche petite malliston kelloja joiden kello taulukko on tehty aidosta marmorikivestä. Tuo marmori kuosi iski muhun kaikista eniten näissä kelloissa. Pidän myös näitten koosta, ei liian massiivisia mutta ei liian siroja. Just sopivat.  Rannekkeet ovat nahkaa joka takaa pitkän käytön näille kelloille. Tulette varmasti näkemään näistä kelloista enemmänkin kuvia details muodossa asukuvissa. Mikä näistä on sun lemppari? 


Yhteistyössä Cluse verkkokauppa*
6 comments on "CLUSE WATCHES"
 1. Toi beessiremminen on ihana! Kaikki kyllä hienoja :)

  ~Finnlandsnorsk~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että löysit näistä lempparin! <3

   Delete
 2. Oih! Tyylikkäitä kelloja, omaan makuun kävis varmaan parhaiten tuo 1. 😊 Ihanat kuvat, kaunokainen😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista <3!

   Delete
 3. Anonymous11/10/17

  ehkä vähän tönkköä että saat 4 kelloa yhden yhteistyö kirjoituksen kautta.. varmasti entuudestaan sulla kelloja niin mitä teet noin monella. Kaappiin noi jää. Eikö yksi kello kelvannut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ne kaappiin jää :) Näitä voi yhdistella monen eri asun kanssa just noiden värien takia niin kyllä ne käyttöön tulee <3

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.