MOM AND SON

Ajatella että siitä on 11 vuotta kun mut kiidätettiin käytäviä pitkin hätäsektioon.  Tuntuu yhä kun se olisi tapahtunut vain muutama vuosi sitten, todella nopeasti aika menee. Kohta ollaan jo siinä tilanteessa, kun mun poika muuttaa pois kotoa, enkä todellakaan ole valmis siihen vielä pitkään aikaan. Moni mun ystävä ja läheinen on naureskellut sille kun mä oon 34v, niin oon jo kasvattanut täysi ikäisen pojan ja mulla on vielä elämä edessä. 

Ollaan otettu tavaksi ottaa yhteiskuvat joka vuosi kun on hänen syntymäpäivä joita voidaan sitten fiilistellä myöhemmin ja katsoa pojan kasvua ja mun vanhentumista haha. Tälläiset kuvat räpsittiin tänä vuonna 👇.  Mikä näistä on sun lemppari? 

10 comments on "MOM AND SON "
 1. Kaikki on upeita, mut toka kuva teille seinälle kehyksiin 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon!! <3 mä tykkään kanssa siitä!

   Delete
 2. Anonymous29/10/17

  Olisi kiva lukea joskus syvällisempää postausta vanhemmuudesta ja sun kokemuksia siitä kun olet nuorena tullut äidiksi. Esim. Mikä ollut haastavaa, hermoja riistävää jne...

  Lempi kuva on 2.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että löysit lempparin! <3 kiva kuulla että olisit kiinnostumaan lukemaan noista asioista!

   Delete
 3. Ääk miten ihanat kuvat!😍😍 Paljon onnea reippaalle pojulle! 😊🤗

  ReplyDelete
 4. Ootte niin sulosia! :) Mielestäni ei kannata niistä hatereitten kommenteista välittää, sä oot ainoa joka tietää kuinka lapsesi kasvatat ja kuinka aikuinen olet! Luin osan niistä ikävistä viesteistä tuolta ja kyllähän se vähän naurattaa, että lähinnä iloisesta elämänasenteesta joka somessasi välittyy -voi joku mielensä pahoittaa :D Suomalaistenhan täytyisi vain masentua ja kuoria jotain juureksia perunakellarissa. heh.

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Katri <3 nimenomaan, meitä löytyy niin moneen junaan! Kiitos kivoista sanoista ihana <3

   Delete
 5. Voi miten ihania kuvia ja miten kaunis ajatus ottaa kuvat aina syntymäpäivillä! Samaan aikaan kunakin vuonna otetuista kuvista olisi kyllä kiva seurata muksun kasvua ja itsensä vanhenemista, haha. :D Meillä kuvataan myös paljon ja just meidän 4,5- vuotias sai oman kameran, kun on kiinnostunut valokuvaamisesta. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Milla <3 Joo näitä on kiva sitten katsoa vanhempana :D Oiih kiva kuulla <3

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.