RIPPED JEANS & BODY

En muistaakseni koskaan ole ollut näin kauan kipeenä, jo 10s päivä meneillään. Kaipaan niin paljon normaalia arkea jo.  Ensin oli kurkku niin turvonnut että ei pystynyt aamuisin syödä ollenkaan ja kun se parani iski jäätävä flunssa. Meidän asunnossa on varmasti jätesäkillinen jo räkä-papereita 😂 . 

Ostettiin jokunen aika sitten kotiin smoothie kone joka oli kovassa käytössä kun kurkku oli pahimmillaan kipeä. En vaan koskaan oo ymmärtänyt sitä kun jengi laittaa esim. kuvia pelkästä smoothiesta aamupalalla tai iltapalalla koska mua se ei täytä ollenkaan. Sama kun joisin lasin vettä. En edes laske sitä ruokailuksi kun sellaisen ostan ohimennen tai teen aamulla. Sinäänsä varmasti kaikki mun oman pään sisällä koska jos laitan samat tarvikkeet lautaselle ja syön ne niin oon ihan täynnä, mutta kun juon ne, en täyty ollenkaan. Tää on varmaan yksi asia vuorokaudessa mistä mulle kertyy niitä piilokaloreita kun vedän smoothieita mennen tullen 😂 . 

Asiaan..Ostin jokunen aika sitten läjän vaatteita Fashion Novalta josta tänne sekä Instagramiin on tullut paljon kyselyitä toimitusten, tullien sekä kokojen osalta. Nyt kun on enemmän kokemusta niiden paidoista sekä farkuista niin voin sanoa että koot vastaa kyllä ainakin omalla kohdalla täysin suomen kokoja. Vaatteet on mun mielestä tosi hyvän laatuisia ja toimitus kesti tilauksesta viikon. Tullit tulee aina kun tilaa yli 25e (jos oikein muistan) mutta selvityksen voi tehdä netissä jolloin paketti lähetetään sulle kotiin kun olet maksanut määrätyn summan. Itse tykkään tosi paljon heidän vaatteista ja heidän vaatteet on tällä hetkellä yksi lemppareista. Mitä te pidätte tästä lookista?
body & farkut Fashionnova 
5 comments on "RIPPED JEANS & BODY"
 1. Anonymous3/10/17

  Hei

  Katsoisit enemmän kameraan ja hymyilisit. Nyt kun katsot aina pois ,susta huokuu epävarmuus ja kylmyys vaikket sitä varmasti ole. Enemmän iloisia kuvia eikä vaan ainoastaan niitä sivukuvia. Uskalla hymyillä, älä turvaudu siihen samaan vanhaan. Syksyjä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa. Hymyilen nykyään aika monessakin kuvassa ja katson kameraan :) En postaile ainoastaan sivukuvia, jos katsot esim mun Insagram feedin niin siellä on paljonkin suoraan edestä ja iloisia kuvia <3 Välillä kiva laittaa myös näitä tosikko kuvia, enkä katso sivulle kuin vain yhdessä näistä.

   Syksyjä <3

   Delete
 2. Mun ikuinen luotto asu on farkut ja body. Kesällä se oli juuri revityt farkut ja body. Nyt olisi kiva löytää pitkähihaisia bodyja, joissa tarkenisi talvellakin. :)

  ReplyDelete