PARASTA JUST NYT

♥ Sain kauheen tappelun ja melkein hiustenlähdön jälkeen varattua Jobiilista maanantaina harkka paikan keväälle juuri haluamastani paikasta. Tällä kertaa jaksona on mielenterveys ja päihde jonka suoritan sairaalassa psykiatrisella osastolla. Meillä alkaa myös toinen harjoittelu keväällä, mutta sain hoidettua asiat niin että ahotoin sen sairaanhoitaja sijaisuudella joka meinaa sitä että ei tarvitse ottaa palkatonta kuin tuo yksi harjoittelu. 

♥ Jatkaten vielä koulu asiohin, tällä hetkellä mulla on neljä kurssia päällä joissa on paljon kirjallisia töitä joita oon ahkerasti saanut pois alta ja vieläpä ennen dead linea. Mulla on myös vahva tunne tämän päivän lääkelasku tentistä että läpi meni vaikka laskin unohtuikin kotiin ja A4 oli täynnä mitä ihmeellisimpiä lasku tekniikoita. 
♥ Joulun tulo! Vitsi mä oon alkanut fiilistelemään kaikkia jouluisia asioita muun muuassa. glögiä, pipareita ja haaveilemaan joulu ruuasta sekä valoista ja koristeista. Vielä en ole kuitenkaan mitään jouluista kotiin sisustanut, mutta ehkä muutaman viikon päästä se on jo sallittua :D. 

♥ Viiden viikon sitkeä flunssa alkaa poistua kehosta joten nyt pääsee jälleen salille. Vaikka en koskaan mikään himo salilla kävijä ole ollut niin nyt alkaa sinne olla jo ikävä, kuukauden paussin jälkeen. 
♥Oon syönyt tänään tosi terveellisesti, ottanut kaikki vitamiinit ja juonut paljon vettä. Tulee kyllä yllättävän hyvä olo kun syö terveellisesti ja huolehtii vitamiinien saannista. Nyt sale kun hehkutan niin illalla havahdun siihen että istutaan mun miehen kanssa sohvalla jäätelö paketti sylissä. 

♥ Tietäen että kohta Suomeen rantautuu kauheet pakkaset ja meidän Balin reissu lähenee. 

♥ Puhdas koti ja sohvalla röhnöttävä poika joka syö piparia jota dippailee maitoon kun viimeistä päivää. 
Mikä sulle on parasta just nyt? 
8 comments on "PARASTA JUST NYT "
 1. Ihanan positiivinen postaus <3

  ReplyDelete
 2. Anonymous10/11/17

  Parasta just nyt on se että aamulla lähteepi lento espanjaan!! Kiva postaus (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooih! Kivaa lomaa sulle <3 kiitos!

   Delete
 3. Kiva postaus! :) Toivottavasti sali lähtee kivasti käyntiin, mulla oli myös elokuun lopusta syyskuun loppuun jo se mun kestoflunssa. :/ Joulua odotellessa, ekat lahjat jo hankittuna.. :)

  Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Joo, tosi pitkään tuntuu että kaikilla kestää nyt tää flunssa :/ Kiitos tsempeistä! <3 Munki pitää alkaa hankkimaan niitä jo :P

   Delete
 4. Mielenkiintoinen postaus & Joulun aika on ihanaa ♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete