SUDIO SWEDEN KUULOKKEITA + ALEKOODI

Oon tainnut manita täällä aikasemminkin että jo pidemmän aikaa Beats By Dren kuulokkeet ovat olleet mun lempparit. Nyt sain kuitenkin mahdollisuuden päästä kokeilemaan mulle ihan tuntematonta merkkiä nimittäin Sudio Swedenin mallistoa joista mulle lähetettiin kolme eri mallia testattavaksi.

Koska oon tottunut jäätävään bassoon kiitos Beatsin kuulokkeiden, niin valkoiset Regent on air kuulokkeet jäivät niille hieman kakkoseksi. Mutta toisaalta se voi olla hyväkin asia, jos tykkää kuunnella musiikkia ilman kovaa bassoa taustalla, sillä äänenlaatu näissä oli tosi hyvä. Erityisesti pidän tämän malliston ulkonäöstä, ja siitä että niihin on vaihdettavissa monessa eri kuosissa capseja. Oma lemppari heidän valikoimasta on marmori valko/harmaa kuosi. 

Tren mallistosta pidin erityisesti, sillä treenatessa en halua että kuulokkeen pehmusteet hikoilevat tai hiertävät. Haha en oo kyllä treenannut pariin kuukauteen, mutta noin niinkuin ylipäätään treenausta ajatellen :D Tren kuulokkeet ovat siihen tarkoitukseen ihan parhaat, varsinkin kun ovat langattomat niin ei tartte tapella sen piuhan kanssa, joka tahtoo jäädä joka paikkaan kiinni ja äänenlaatu näissä kuulokkeissa oli tosi hyvä. Biisejä pääsee vaihtamaan kuulokkeisiin rakennetuilla napeilla joten puhelinta ei edes tarvitse kaivaa taskusta ulos. 

Kolmannet kuulokkeet olivat Vasan mallistoa jotka sopivat mun mielestä täydellisesti kun lähtee kaupungille tai asioille. Ulkonäöltään ne on tosi modernit & söpöt sekä sopii jokaisen asun kanssa. Myös äänenlaatu näissä kuulokkeissa oli tosi hyvä. 
Mikäli ootte uusia kuulokkeita vailla tai mietitte joululahjoja niin nyt kannattaa käyttää Black Fridayn edut hyväkseen sillä heidän nettisivuilla juuri aukesi alet! Kaikki tuotteet ovat -25% sisältäen ilmaiset toimituskulut sekä lahjapaketointi! 💕 Pääset heidän nettisivuilleen tästä. 

*Yhteistyössä Sudio Sweden
6 comments on "SUDIO SWEDEN KUULOKKEITA + ALEKOODI"
 1. Eikä ihanat nuo marmorin väriset kuulokkeet. Pakko vinkata joululahjatoivetta eteenpäin! :D  ReplyDelete
 2. Anonymous30/11/17

  Olet paljon vanhemman näköinen kun 27??. Sellainen luonnollisuus puuttuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Päivän naurut :D

   Delete
  2. Anonymous1/12/17

   Menikö tunteisiin.Mun äidillä on vähemmän silmäryppyjä kun sulla. ..

   Delete
  3. :Dddd onneks olkoon <3

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.