VIIMEEKSI MINÄIlahduin eilen aamulla kun Jesse heräsi klo 6.45 tenttaamaan Markusta kokeeseen, oletin kun se sano illalla että herää että njaah sillä sale väsy et ei se herää kuitenkaan niin aikasin. Jätkä kuitenki pomppas siihen aikaan ylös ja niin ne siellä vääns enkkua ja mä makasin sängyssä.

Suutuin, haha no tästä päästääkin sitten takasin ensimmäiseen kappaleeseen :D Suutuin ja suutuin mut pojatha alko pelleilemään sitten noin klo 7.00 ja Markus alko huutamaan keittiössä ja äänehtelimään ku mikäki eläin KIRJAIMELLISESTI jolloin pomppasin sängystä ylös ja käskin molempien pitää turvan kiinni samalla ku latasin kahvikoneen täyteen ja Jesse vaa naureskeli mulle :D
Nauroin. Tää oli vaikea koska musta tuntuu että nauran 24/7 mutta jos puhutaan ihan kunnon naurukohtauksesta niin toissapäivänä repesin illalla ennen nukkumaan menoa ihan huolella, kun katsottiin Modern Familya. Nauroin ja nauroin uudestaan sille samalle jutulle ja musta tuntuu että Jesse loppujen lopuksi nauro mun naurulle eikä sille kohtaukselle :D. 

Itkin viimeeksi noin 4 viikkoa sitten aamuyöstä, mun kurkku oli niin kipeä ja turvonnut että nielaiseminen oli ihan tuskaa ja aloin vitutuksesta ja epätoivosta itkemään. 

Harmistuin hetkellisesti viimeeksi eilen kun en ollut kirjoittanut ylös mun fysioterapia aikaa ja kun aloin kaivamaan sitä whatsup viesteistä niin se aika olikin ollut jo tiistaina. Mä oon aina tosi huono kirjoittamaan asioita ylös, tapaamisia sekä to do listoja ja ylipäätään suunnittelemaan huomista pidemmälle asioita jonka vuoksi unohdan aina kaiken ja joudun juosta eri mestoihin. Jesse aina sanoo että elän sulka perseessä ja annan tuulen kuljettaa 😂😂.
Häkellyin sunnuntaina kun Jesse haki mut eka töistä, tultiin kotiin ja se oli siivonnut sekä laittanut uunilohta ja kaato mulle lasin punaviiniä kun istahdin alas. Love him!

Kokeilin jotain uutta viimeeksi toissapäivänä kun käytiin Jessen kanssa alkossa ja kokeiltiin eri merkkistä glögipunaviiniä vaihteeksi :D 

Urheilin viimeeksi noin kuukausi sitten, en oo ikinä ollut näin pitkää kipeä. Siitä on jo kuukausi kun muhun iski flunssa ja vieläkin on nenä ihan tukossa ja räkäinen. Alkaa olla tosi ikävä jo kuntosalia ja lihassärkyä. 

Söin viimeeksi aamulla banaani ananas smoothien. 

Herkuttelin viimeeksi eilen kun Jesse haki sohvalle pakkasesta jäätelöpaketin. Ei siinä voinut muuta kuin liittyä fat club seuraan. 
takki Canada Goose laukku Yves Saint Laurent kengät H&M 
farkut Fashion Nova 15 comments on "VIIMEEKSI MINÄ"
 1. Super kiva postaus! En ole aikaisemmin tälläistä lukenutkaan kenenkään blogissa :)

  heidikauremaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 kiva kuulla että pidit tästä!

   Delete
 2. Anonymous3/11/17

  Kiva postaus muuten, mutta melkein kaikki vastaukset liittyy Jesseen.. Pikkasen boring :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Jesse on mun kihlattu joten kaikki asiat luonnollisesti mitä tunnen ja mitä oon viimeeksi tehnyt liittyy ihmiseen ketä rakastan ja kenen kanssa aikaa vietän <3

   Delete
 3. Tosi kiva postaus ja kuvat! :)

  Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
 4. Heii kiva postaus ja jotenkin mukavasti arkijuttuja näissä..:) Toi takki näyttää ihan superlämpimältä!♡ Ihanaa viikonloppua!☆

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Maria <3 se on kyllä tosi lämmin! Ihanaa alkanutta viikkoa sulle!

   Delete
 5. Anonymous3/11/17

  En halua olla törkeä, mutta häiritsee ihan liikaa kun "viimeksi" on kirjoitettu "viimeeksi". :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho! Korjaan sen kun pääsen koneelle <3

   Delete
 6. Anonymous4/11/17

  Kiva postaus! :-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous8/11/17

  Sul on aina niin ihanii asui kaikis postauksis, varsinki kaikki revityt farkut!😍 Maksaaks tullimaksut yleensä kauheesti ku tilaa Fashion Novalta vaatteit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! <3 jos en ihan väärin muista niin tullit on aina se 24% alv. Mulla tais olla viimeeks joku 30e tullaus maksu kun sieltä tilasin :)

   Delete
 8. Kiva postaus idea! :) ja vautsi mitä kuvia <3!

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.