VUODEN 2017 PARHAAT

❤ Ehdoton eka on kosinta. Kesäkuussa mun mies polvistu Barcelonan yläilmoissa ja pyysi mua sen vaimoksi. En olisi koskaan uskonut että sillä reissulla mua kositaan ja niin upeassa paikassa. ❤ Jatkaten edelliseen niin koko Barcelonan loma oli tosi jees. Keskityttiin viikon ajan täysin lepoon sangrian ja altaan äärellä aamupäivät ja iltapäivisin suunnattiin kaupungille sekä rannalle. ❤ Thaimaan matka. Vietettiin ensin viikko mun miehen ja pojan kanssa Changilla josta suunnattiin toiseksi viikoksi Koh Koodille. Mä rakastuin täysin molempiin saariin, ruokaan, rauhallisuuteen ja maisemiin. Ihmiset oli joka paikassa todella ystävällisiä ja reissusta jäi tosi hyvä fiilis. 


❤Kolmannen lukuvuoden alku amk:ssa. Haha kuulostaa ehkä hassulta että lasken sen kohokohdaksi mutta sitä se kyllä oli sillä odotan niin paljon valmistumista ja uusia kuvioita ja muutenkin pidän opiskelusta. ❤Meidän Euroopan road trippi. En ollut koskaan aikasemmin kiertänyt missään road-trip tyyliin ja nyt kun sen oon kokenut en voisi kuvitellakkaan lentää jonnekkin eurooppaan ja olla yhdessä kohteessa viikkoa. Meillä oli mun miehen kanssa tosi hauska reissu,  kierrettiin: Roma, Pisa, Alassio, Monaco, Nizza, Cannes, Marseille, Pariisi. Omat suosikit noista kohteista oli Alassio, Monaco, Cannes ja Nizza. Vaikka Pariisi onkin hehkutettu ja kehuttu paikka, se ei meihin tehnyt vaikutusta. ❤ Kesä. Mökki, kesäillat ystävien kanssa, juhannus, festarit, terassi päivät ja illat, aamubrunssit rannalla.
❤ Sushi friikkinä pakko nostaa tähän sushi illat :D Mun lempi ravintola on Sushi bar @ Wine jossa tänä vuonna on tullut vietettyä miehen sekä ystävien kanssa kymmeniä iltoja viinin parissa. 

❤ Nyt syksyllä varsinkin, glögi ja tapas illat kotona Netflixin parissa.

Mikä oli sulle parasta vuodessa 2017?


2 comments on "VUODEN 2017 PARHAAT"
  1. On kyllä ollut paljon kivoja juttuja tämän vuoden ajalta täällä blogissa ja sun instassa :)

    ReplyDelete