WHITE PUFFER

Moikka! Muutaman viikon tauon jälkeen päätin tulla raapustelemaan tänne blogin puolelle muutaman sanan. Mulla loppui viimeinen perusharkka perjantaina ja nyt alkuviikon oon ollut opparin kimpussa. Tänään kävin eri teho-osastoilla hakemassa sinne jätetyt kyssärit jotta päästäisiin tilastoimaan niitä pikkuhiljaa ja eteenpäin työssä.

Mulla ei ole Sairaanhoitaja AMK opinnoissa jäljellä enää kuin oppari sekä syventävät. Tänään meille vahvistu suuntautumis vaihtoehdot joita oli kolme: syövät, perusterveydenhuolto tai akuuttihoito. Itse hain ja pääsin akuuttihoitoon. Akuuttihoidon harjoittelupaikan kohteita ovat muun muassa: Erikoissairaanhoidon päivystyspoliklinikat, päivystys, erikoisyksiköt, valvontaosastot, teho-osastot, leikkaus ja anestesiaosastot, päiväkirurkiset sekä kirurgian ja sisätaudin vuodeosastot. Joihinkin noista edellämainituista haen parin viikon päästä sieltä kuuluistasta Jobiilista joka aina kaatuu. Mutta joo, jospa ei enempää löpinöitä opinnoista.


Odotan kyllä niin paljon sunnuntaita, jolloin suuntaamme yö-lennolla Singaporeen ja sieltä Balille & Gilin saarille. Oon kyllä niin loman tarpeessa! Reissua tulen päivittämään varmasti ajantasalla Instagramin puolelle. Snapchatin käyttö tuon uuden päivityksen myötä on hieman jäänyt vähäisemmälle.

Alhaalla muutaman päivän takainen asu jonka yhdistin basic mustasta ja valkoisesta väristä. Välillä vaan on niitä päiviä kun ei jaksa eri väreillä pläräillä ollenkaan ja tuolloin on kaikista helpoin on pukeutua simppeleihin ja ''kaikki toimiviin'' väreihin. 
laukku Yves Saint Laurent / farkut Bubbleroom / lenkkarit Adidas NMD
takki Bubbleroom klik / toppi Zara 
6 comments on "WHITE PUFFER"
 1. Anonymous13/3/18

  Kiva että pääsit sinne mihin halusit😊 Ihania kuvia ja kauniit vaatteet👌🏽😍 Asuntopostausta ootellessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitospaljon <3 Kiva kuulla että oot tota mieltä!

   Delete
 2. Siulla on kyllä todella kaunis hymy! :) Hienot kuvat, hiukset näyttävät aivan upealta näissä. <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous18/3/18

  Asuntopostaus??? Onko se este kun sun pojalla huoneena vaatekomero?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan oma huone sillä on :) meillä on 3hh + keittiö.

   Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.