GILI TRAWANGAN

Viimeinkin tää meidän vika postaus Balin reissusta. Balilta suunnattiin viikoksi Gili Trawanganille jonne matkaa oli noin 2h veneellä. Gili Trawanganilla ei tosissaan ole mitään autoja tai mopoja (bensalla kulkevia) joten taksina siellä toimi hevoset. Saarelle päästyä me vuokrattiin pyörät viikoksi, joilla kierrettiin heti tokana päivänä saari ympäri katsellen paikkoja. Gili Trawangan on tosi pieni paikka, joten siellä voi hyvin liikkua myös kävellen. 
Mä tykkäsin kyseisestä saaresta tosi paljon, sillä saarella oli sekä rauhallisia että meno mestoja, joten jokaiseen makuun löytyi tekemistä. Myös surffaus mahdollisuudet oli tosi hyvät Trawanganilla, jonka vuoksi vuokrattiin yksi aamu laudat ja lähdettiin kokeilemaan ekaa kertaa kyseistä lajia.  Oma toiminta näytti lähinnä siltä että olisin neljän promillen humalassa, sen verran huono tasapaino joten lähinnä horjuin laudan päällä. Pääsin mä kuitenkin pari kertaa seisomaan, mutta aallon päällä seisominen ei olisi tullut kuuloonkaan. Yllättävän vaikeata se kyllä oli,  yksi meidän kavereista kaatui laudan päältä niin pahasti, niin että mursi kylkiluun. Ainoa joka oli tosi hyvä ja vielä ensikertalaiseksi oli mun mies. Jesse pääsi useamman kerran aaltoihin ja laudan päälle seisomaan, joka varmasti vaikutti siihen että innostui surffaamisesta tosi paljon. 
Gili Trawangan, Gili Meno ja Gili Air on kaikki suht lähellä toisiaan, joten jos joihinkin noista saarista matkustaa kannattaa käydä päiväretkellä katsomassa myös muut. Gili Meno oli niin lähellä meidän saarta että päätettiin vuokrata kajakit ja suunnata sinne päiväksi snorklaamaan. Sielläpäin kuulemma näkee paljon isoja kilpikonnia, mutta harmiksemme emme niitä bongannut koko reissun aikana kuin yhden, joka oli akvaariossa. Kyseisestä retkestä tuli lopulta tosi hauska sillä kaksi meidän porukasta ei osannut yhtään meloa joten niiden matka kesti nelinkertaisesti verrattuna muihin. Ei siinä voinut kun nauraa kun tarkoitus oli meloa eteenpäin niin huomattiin että ne veteli sivuille ja taakse :D Hauskinta siinä oli vielä se kun ne kehuskeli ennen lähtöä kuinka hyvin osaavat meloa :D.
Koko reissu oli kyllä tosi onnistunut ja kaikki kohteet ehdottomasti nähtämisen arvoisia. Ensi kuussa lähden luultavasti Milanoon ja Comolle joten reissupostausta varmasti tulee sieltäkin suunnalta heti kun palailen. Täällä blogissa on nyt ollut hieman hiljaiseloa, sillä tällä hetkellä mulla on töiden lisäksi opinnäytetyön viimeistely meneillään joka toivon mukaan ensi kuussa se menisi läpi. 
12 comments on "GILI TRAWANGAN "
 1. Otsikossa näkyi "Gili", seurauksena pikaklikkaus blogiin. Olen menossa elokuussa kuukaudeksi Indonesiaan Lombokille ja tarkoituksena on pyörähtää myös Gili-saarilla ja Balilla. Mielenkiintoista siis seurailla, mitä ihmiset ovat tykänneet ja etsiä vinkkejä ja ideoita omaan reissuun. Tuleeko mieleen joitakin paikkoja, mitä ei missään nimessä kannata jättää välistä?

  https://aatenarikka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuulostaa kivalta! Balilla suosittelen käymään Nusa Penida saarella, todella upea! Ja Ubud oli kanssa tosi kiva, paljon luontoa sekä monkey forrest oli tosi kiva. Myös delfiini retki oli tosi antosa sekä opastetut snorklaus retket ( veivät autiosaarelle ). Mutta näin äkkiseltään ei ainakaan tule mieleen mitään sellaista paikkaa minne en suosittele / olisi yliarvostettu!

   Kivaa reissua sulle <3

   Delete
 2. Anonymous26/4/18

  Mun on pakko kysyä nyt sinulta! Saanko ig directissä tulla kysymään sulta silareista? 🙈 Ymmärrän täysin jos ei! Itsellä vakavassa harkinnassa nyt leikkaukseen meneminen ja kaikki mahdollinen tieto tervetullutta 😘

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Saa tulla kysymään, autan mielelläni <3

   Delete
 3. Ihania kuvia tuoltakin, tässä kyllä tulee vahvasti harkintaan että uhraisiko seuraavan pitkän loman Balille.

  ReplyDelete
 4. Anonymous2/5/18

  Asuntopostaus???

  ReplyDelete
 5. Anonymous3/5/18

  Milloin teet asuntopostausta. Onko niin totta, että sun pojan huone on vaatehuone.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä mistä oot saanut tuollaisen käsityksen ja jaksat täällä spämmätä harvasen päivä mutta tosiaan asutaan 3hh + kk ja asunto on 80 neliötä. Eli ei edelleenkään ole vaatehuone huoneena mun pojalla!

   Iloa päiviisi <3

   Delete
 6. Anonymous4/5/18

  My partner and I stumbled over here coming from a different website and thought I might as well check things out.
  I like what I see so i am just following you. Look forward to looking over your web page yet again.

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia, ihan lomafiilis näissä. :) Tällä suunnalla on kans matkakuumetta, mut onneksi syksyllä pääsee taas reissuun!

  ReplyDelete
 8. Anonymous18/5/18

  This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.